Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε δημοσιογράφο, πολιτικό και αστυν. υπάλληλο

Μέσα σε διάστημα μόλις μιας ώρας

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ταραγμένη ήταν η χθεσινή νύχτα, καθώς μέσα σε διάστημα μόλις μιας ώρας σημειώθηκαν τρεις εμπρηστικές επιθέσεις, ανάμεσα σε αυτές μία σε πολυκατοικία, όπου διαμένει γνωστός δημοσιογράφος και μία ακόμα σε αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. 

Το αυτοκίνητο που υπέστη υλικές ζημιές από την επίθεση

Συγκεκριμένα, στις 01:20 στο Χαλάνδρι, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, προκαλώντας υλικές ζημιές. Η επίθεση σημειώθηκε μόλις λίγες μέρες μετά από ανάλογη επίθεση εναντίον της διευθύντριας των ψυχιατρικών φυλακών Κορυδαλλού και η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για ενέργειες που έχουν οργανωθεί μέσα από τις φυλακές. 

Υλικές ζημιές και στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι

Είκοσι λεπτά αργότερα, στις 01:40, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε καφετέρια στην Κηφισιά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε μέλος της ΝΔ. 

Η καφετέρια, όπου σημειώθηκε η δεύτερη επίθεση

Στις 02:10  τέλος, ένας ακόμα εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου διαμένει γνωστός αστυνομικός συντάκτης. Από την έκρηξη σημειώθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top