Γονείς Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Σας ευχαριστούμε! Φιλιά από τον μικρό μας ήρωα»

Ανήμερα των «Ευχαριστιών» θυμούνται όσους τους βοήθησαν

Oι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, με αφορμή την ημέρα των ευχαριστιών, έστειλαν θερμές ευχές από την Αμερική στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια του μικρού ήρωα. Το αγγελούδι παραμένει στη Βοστώνη, όπου και διανύει περίοδο ανάρρωσης.

 Υποβλήθηκε στη γονιδιακή θεραπεία ο Παναγιώτης-Ραφαήλ

Έλληνας καθηγητής του Χάρβαρντ ο γιατρός του μικρού Παναγιώτη Ραφάηλ

Σε εορταστικό κλίμα ήταν, χθες, όλη η Αμερική. Περισσότερο, όμως, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ, οι οποίοι ευχαρίστησαν μέσω Facebook τους ανθρώπους που βοήθησαν να φτάσει το αγοράκι τους στη Βοστώνη. 

Η περίοδος ανάρρωσης στη Βοστώνη

Το 18 μηνών αγοράκι ταξίδεψε στη Βοστώνη στις 21 Νοεμβρίου, για να προχωρήσει σε πρωτοποριακή θεραπεία και πλέον αναρρώνει μέρα με τη μέρα.

«Οι γονείς είναι πάρα πολύ καλά, είναι αισιόδοξοι και πολύ ενθουσιασμένοι. Επιτέλους, το παιδάκι πήρε τη θεραπεία και εγώ, ο ίδιος, είμαι αισιόδοξος», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ο Έλληνας γιατρός του μικρού.

Μπορεί η θεραπεία να ολοκληρώθηκε, όμως ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ θα παραμείνει στην Βοστώνη για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Στο πλευρό του όπως πάντα οι γονείς του, αλλά και οι ευχές όλου του κόσμου! 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top