Ικαρία: Κανένα ίχνος της 34χρονης αστροφυσικού-«Χτενίζουν» ολόκληρο το νησί

Το μυστήριο με το κινητό της τηλέφωνο και οι κηλίδες αίματος

Σε αδιέξοδο βρίσκονται έως και αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τη Δευτέρα το πρωί στην Ικαρία. 

Θρίλερ στην Ικαρία: Οι φωνές στο δωμάτιο και η μαρτυρία της καμαριέρας

Με το πρώτο φως της μέρας δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ελληνικής αστυνομίας, του λιμενικού, εθελοντές πυροσβέστες, διασώστες και επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών της Πολιτικής Προστασίας Ικαρίας ξεκίνησαν και πάλι να «χτενίζουν» την περιοχή, αναζητώντας ένα σημάδι της γυναίκας. 

Όπως λένε είναι σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιες, αφού παρά τη γιγάντια επιχείρηση που έχει στηθεί για τον εντοπισμό της, δεν έχει βρεθεί ακόμα τίποτα. 

Ο επικεφαλής των διασωστών, Μιχάλης Χριστοδούλου, μιλώντας στο Open τόνισε πως είναι θέμα ωρών να εντοπιστεί το κινητό της 34χρονης, με την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό δε θα κλείσει λόγω μπαταρίας.

Από το απόγευμα της Τρίτης οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία, σε απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από την περιοχή που βρίσκεται το δωμάτιο, στο οποίο διέμενε το ζευγάρι. 

Το κινητό της άνοιξε σχεδόν μετά από μια μέρα – Εντοπίστηκε σήμα από δύο σημεία

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς το πρωί της Τρίτης, το κινητό της κοπέλας που ήταν κλειστό, άνοιξε ξαφνικά και εξέπεμψε σήμα. Οι αστυνομικοί έστειλαν δύο γραπτά μηνύματα, όμως κανείς δεν απάντησε. Αυτό που είναι ακόμα πιο περίεργο είναι ότι βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής από δύο διαφορετικά σημεία της Ικαρίας. 

Μάλιστα ο 38χρονος σύντροφός της, ο οποίος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση έκανε έκκληση στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να βοηθήσουν για να εντοπιστεί το σήμα του κινητού της.

Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο

Συναγερμός σήμανε επίσης την Τρίτη όταν έγινε γνωστό από την αστυνομία ότι βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου διέμενε το ζευγάρι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, βρέθηκαν δύο κηλίδες αίματος στο πάτωμα και μία κηλίδα στο σεντόνι του κρεβατιού. Αυτό που εκτιμάται είναι ότι πρόκειται για μια ρινορραγία, αλλά αυτό που ερευνάται τώρα είναι προήλθε από φυσιολογικά αίτια ή από άσκηση βίας.

Εξαφάνιση Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο του ζευγαριού

Η καμαριέρα επίσης κατέθεσε πως την προηγούμενη μέρα είχε ακούσει από το δωμάτιο του ζευγαριού έναν καβγά, ενώ το επόμενο πρωί είδε στον καναπέ ένα στρωμένο σεντόνι και υπέθεσε ότι το ζευγάρι είχε κοιμηθεί σε χωριστά κρεβάτια. 

Εκδόθηκε silver alert

Για την διευκόλυνση των ερευνών οι αρχές εξέδωσαν και Silver Alert για τον εντοπισμό της Natalie, ζητώντας από όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι να απευθυνθεί σε αυτές. 

Εθελοντές από την Κύπρο έτοιμοι να βοηθήσουν στις έρευνες

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα βρίσκονται ομάδες εθελοντών από την Κύπρο, ώστε να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της αστροφυσικού. 

Ομάδα από το Cyprus Trail Runners εκφράζει ετοιμότητα να αποστείλει στην Ικαρία έμπειρο άτομο της ομάδας, το οποίο, όπως αναφέρει ανάρτηση, έχει χαρτογραφήσει την περιοχή και έχει αποστείλει σχετικά σημεία από το Google Earth στις ελληνικές Αρχές. 

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο τέως διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας με ομάδα οχτώ έμπειρων ατόμων που είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Ικαρία. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκος Τράγκολας ήταν ο επικεφαλής των ερευνών για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer της Κύπρου. 

Αρκετοί τέλος είναι εκείνοι που εξέφρασαν φόβους για την κατάληξη της 34χρονης, υποστηρίζοντας πως η εξαφάνιση αυτή θυμίζει πάρα πολύ εκείνη της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton στην Κρήτη. 

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και ευελπιστούν ότι η περιπέτειά αυτή θα έχει αίσιο τέλος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top