Εξαφάνιση Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο του ζευγαριού

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αγνοούμενης αστροφυσικού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού που έκανε διακοπές με τον σύντροφό της στην Ικαρία. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι βρέθηκαν κηλίδες αίματος. 

Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία κι αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Δείγμα από το αίμα που εντοπίστηκε εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να γίνει εξέταση DNA, ενώ έχει ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισής της. 

Ο σύντροφος της γυναίκας ειδοποίησε τις αρχές, καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο

Την εξαφάνιση της γυναίκας, η οποία είναι από τη Βρετανία, δήλωσε στην αστυνομία ο 38χρονος Κύπριος σύντροφός της. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσει χθες για την Κύπρο μέσω Αθήνας, όμως η γυναίκα βγήκε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ. 

Ο σύντροφος της 34χρονης που αγνοείται  - φωτογραφία: Facebook

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία ο 38χρονος, ξύπνησε γύρω στις 10:00 το πρωί και δεν βρήκε στο δωμάτιο τη σύντροφό του. Της τηλεφώνησε κι εκείνη του είπε ότι έχει πάει για τρέξιμο. Όταν όμως είδε πως καθυστερούσε ανησύχησε και πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της. 

Η 34χρονη αστροφυσικός που μαζί με τον σύντροφό της μένουν στην Κύπρο είναι μια γυναίκα που λατρεύει τον αθλητισμό και τη φύση. Μια βόλτα από το προφίλ της στο Facebook το αποδεικνύει αυτό περίτρανα. 

Από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, δείχνει να είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος που αγαπάει το τρέξιμο, την ορειβασία, την ποδηλασία και τη φύση. 

Η τελευταία της ανάρτηση

Η τελευταία της ανάρτηση μάλιστα είναι φωτογραφίες από την ξακουστή παραλία της Ικαρίας, Σεϋχέλλες, η οποία, όπως γράφει είναι καταπληκτική κι έχει και απίθανες διαδρομές για ορειβασία. 

Η αδελφή της μέσω Facebook κάνει έκκληση σε όποιον είδε την 34χρονη ή γνωρίζει οτιδήποτε για την τύχη της να επικοινωνήσει με τις αρχές. 

Παράλληλα ζητά να μην καλούν την αδερφή της στο κινητό της γιατί έτσι θα τελειώσει γρηγορότερα η μπαταρία του τηλεφώνου.

«Η αδελφή μου αγνοείται από χθες στην Ικαρία της Ελλαδας. Αν έχετε τον αριθμός της, σας παρακαλώ ΜΗΝ την καλείτε. Αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία και η αστυνομία προσπαθεί να βρει τη θέση της με το κινητό της», έγραψε. 

Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του λιμενικού που «χτενίζουν» στεριά και θάλασσα για να εντοπίσουν ένα ίχνος της Βρετανίδας τουρίστριας. 

Τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δύο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας. 

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα σημάδι της αγνοούμενης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε σήμα από το κινητό της, από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν μια κοπέλα να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή του Δράκανου – Φάρου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την 34χρονη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top