Υπόθεση Γιακουμάκη: «Ήταν συμμορία, ένοχοι και οι οχτώ για τον θάνατό του»

Κόλαφος ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη

Την ενοχή των οχτώ κατηγορουμένων για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη και την αθώωση του ενός ζήτησε την Τρίτη ο εισαγγελέας της έδρας. 

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή για κάποιες πράξεις, ενώ για κάποιες άλλες τη μετατροπή της ποινής σε απλή σωματική βλάβη και την παύση τους οριστικά λόγω έλλειψης εγκλήσεως. 

Ένταση στη δίκη Γιακουμάκη: Αποχώρησε από την αίθουσα ο πατέρας του

Στην αγόρευσή του περιέγραψε τον Βαγγέλη ως ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί, ενώ χαρακτήρισε την παρέα των Κρητικών «συμμορία» που εκφόβιζε τον 21χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. 

Δίκη Γιακουμάκη: Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας του Βαγγέλη

Ζήτησε επίσης να απορριφθούν οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων, πως ό,τι έκαναν στον Βαγγέλη ήταν «πλάκα».

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση Γιακουμάκη: Εμείς δεχτήκαμε bullying

Στο κατηγορητήριο περιγράφονται τουλάχιστον 25 περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τα μέλη της παρέας των Κρητικών φέρονται να έριχναν καυτό νερό στο λαιμό του σπουδαστή, να τον κλείδωναν μέσα σε ντουλάπες, να του πατούσαν τα δάχτυλα και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο. 

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων. Η εκδίκαση της υπόθεση για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον φτάνει στο τέλος της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top