Δίκη Γιακουμάκη: Λιποθύμησε μάρτυρας - «Την είχαν απειλήσει με μαχαίρι»

Η νεαρή είναι έγκυος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Με την κατάθεση πρώην σπουδάστριας της Γαλακτοκομικής Σχολής συνεχίστηκε, σήμερα, η δίκη της ομάδας των Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται για από κοινού και κατ' εξακολούθηση επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η νεαρή γυναίκα, που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είπε πως είχε δει τους Κρητικούς να χτυπούν στο πρόσωπο και να φτύνουν τον 19χρονο σπουδαστή, κάτι που είχε αναφέρει και στην αρχική της κατάθεση.

Κατά την διάρκεια της εξέτασής της ένιωσε έντονη αδιαθεσία και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. 

Πηγή φωτογραφίας: epiruspost.gr

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο το πρωί.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη που παρακολουθούσαν συντετριμμένοι τη διαδικασία.

Αριστερά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, δεξιά οι γονείς του που όλο αυτό το διάστημα αναζητούν δικαίωση για το παιδί τους

Την είχε απειλήσει ένας από τους Κρητικούς

Σύμφωνα με το epiruspost, η νεαρή κοπέλα φέρεται να είχε βρεθεί και η ίδια αντιμέτωπη στο παρελθόν με τις ύβρεις και τις απειλές ενός εκ των Κρητικών, όταν για δική της υπόθεση, που αφορούσε στη βαθμολογία, θέλησε να διαμαρτυρηθεί στους υπεύθυνους της Σχολής.

Τότε ο Κρητικός φέρεται να την απείλησε βγάζοντας μάλιστα και μαχαίρι.Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα είπε, το ανέφερε στην διεύθυνση της Σχολής και το μόνο που έγινε ήταν μία παρότρυνση την επόμενη ημέρα να μην υπάρχουν μαχαίρια στα δωμάτια της εστίας.

Η πρώην σπουδάστρια περιέγραψε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ως ένα πολύ καλό, ήσυχο και μετρημένο παιδί. Ήρεμος που ποτέ δεν προκαλούσε το παραμικρό.

Η μάρτυρας δέχθηκε πλήθος πιεστικών ερωτήσεων από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων και εκεί ήταν που λιποθύμησε.

Πηγή φωτογραφίας: epiruspost.gr

Στη συνέχεια υπεβλήθη αίτημα για διακοπή της δίκης με τους δικηγόρους των Κρητικών να ισχυρίζονται ότι η κατάθεση της μάρτυρα πρέπει να συνεχιστεί ενώ έκαναν λόγο και για αντιφάσεις με άλλες μαρτυρίες.

Ο Εισαγγελέας έδρας σημείωσε ότι η συγκεκριμένη μάρτυρας ήταν απολύτως συνεπής με την κατάθεσή της στο στάδιο της προανάκρισης ενώ ρωτήθηκε ενδελεχώς χωρίς να αλλάξει το παραμικρό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top