Ανατροπή στην υπόθεση της Κοιλάδας: Αυτοκτόνησε ο καπετάνιος;

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της χήρας, Αλέξης Στεφανάκης

Ανατροπή φέρεται να έχει η υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας. Οι συνήγοροι της χήρας, Αλέξης Στεφανάκης και Δημήτρης Γκαβέλας, ερευνώντας εξονυχιστικά τη δικογραφία και τα ευρήματα, καταλήγουν σε ένα διαφορετικό συμπέρασμα- σενάριο για τον θάνατο του Θανάση Λάμπρου.

Ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Στεφανάκης, εξήγησε στην εκπομπή  "Αλήθειες με τη Ζήνα" ότι «η ποινική δίκη έχει τελειώσει γιατί έχουμε τις πιο αναλυτικές εξετάσεις που μπορούν να γίνουν πάνω στο όπλο, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Οι εξετάσεις αυτές έγιναν από ειδικό πραγματογνώμονα που διόρισε, όχι εμείς, αλλά ο φίλος του θανόντος. Σύμφωνα με αυτές, αποκλείεται η Δήμητρα η Βούλγαρη να ακούμπησε το όπλο».

Αριστερά: ο θανών καπετάνιος - Δεξιά: Ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης

Το δεύτερο σημαντικό εύρημα των δικηγόρων είναι ότι κανείς από όσους έχουν δώσει δείγμα DNA, δεν ταυτοποιούνται πουθενά στο όπλο.

Μαύρη χήρα της Κοιλάδας: «Δεν είμαι δολοφόνος»

Ο Αλέξης Στεφανάκης αποκάλυψε και το τρίτο εύρημα στην υπόθεση της Κοιλάδας. «Ο μοναδικός που ταυτοποιείται, ο οποίος έχει ακουμπήσει τη λαβή και τη σκανδάλη του όπλου είναι ο θανών».

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Οι δικηγόροι Στεφανάκης και Γκαβέλας καταλήγουν λοιπόν σε ένα διαφορετικό ενδεχόμενο για την υπόθεση θανάτου του Θανάση Λάμπρου. «Συνεπώς, θα πρέπει να εξετάσουμε μαζί με όλα τα άλλα και το στοιχείο της αυτοκτονίας» υπογραμμίζει ο γνωστός δικηγόρος επισημαίνοντας ότι αυτή η εκδοχή δεν ήταν στόχευσή του.

«Από τη στιγμή που έχει πυροβολήσει με αυτό το όπλο μόνο ο θανών δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα» καταλήγει ο  Αλέξης Στεφανάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η χήρα του καπετάνιου έχει καταδικαστεί πρωτόδικα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top