Σκληρές εικόνες: Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό

Τι λέει η ίδια στο STAR

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια γυναίκα, κατηγορώντας τον σύντροφό της,  γνωστό μπασκετμπολίστα. Οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια  είναι ανατριχιαστικές. Τις ανέβασε η ίδια στο facebook. 

Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας

Η σχέση τους επεισοδιακή, όπως και ο έρωτά τους,  θυελλώδης. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι καυγάδιζε, όπως αποκάλυψε η ίδια η μιλώντας  στο STAR.

Ήταν η πρώτη φορά, όμως, που ο γνωστός καλαθοσφαιριστής τη χτύπησε, όπως καταγγέλλει η ίδια βίαια και βάναυσα, χρησιμοποιώντας ακόμη και μαχαίρι. Δεν κρύβει μάλιστα την ειρωνεία της για τον ισχυρισμό της άλλης πλευράς ότι όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας της.

«Όντως δεν χειροδίκησε, όντως δεν γρονθοκοπήθηκα, όντως δεν έχω μώλωπες στο σώμα μου, όντως ισχύουν όλα όσα ο ίδιος είπε γιατί η αλήθεια είναι η εξής: έχει κάνει λάθος διάγνωση η ιατροδικαστική υπηρεσία, και  έχω πολύ καλό  make up artist». 

«Για αυτό το λόγο ο κ. Π… έφυγε σαν κλέφτης, κρύβεται 4 μέρες στο σπίτι της μητέρας του και αφήνει να τον λασπολογώ από την πρώτη μέρα και να μην έχει κινηθεί νομικά επειδή έχει μεγάλη καρδιά.»

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, Σταύρος Γεωργίου, «η άλλη πλευρά ισχυρίζεται ότι έγινε ένα καυγαδάκι αλλά ότι δεν έχει σχέση  με τον τραυματισμό. Βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε ο καθένας καταλαβαίνει ότι ο ιατροδικαστής θα βρει  πως επήλθαν τα χτυπήματα, με τι μέσο έγιναν τα χτυπήματα. Με γροθιές  σαφώς και με κλωτσιές στο σώμα της αλλά κυρίως με γροθιές»

Από την πλευρά της, η οικογένεια του γνωστού καλαθοσφαιριστή, σε επικοινωνία που είχε το Star μαζί της, απάντησε: «Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα».

Η Μαντώ Τζαβάρα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει την υπόθεση μέχρι τέλους και να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον πρώην σύντροφό της, κατηγορώντας τον  τόσο για την επίθεση εναντίον της όσο  και για κλοπή 20.000  ευρώ από το σπίτι της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top