Μυστήριο με εξαφάνιση επιχειρηματία στην Αθήνα

Τι έκανε τις τελευταίες ώρες, πριν χαθούν τα ίχνη του

Διάδρομος ερείπια

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία Κώστα Μάστορα, ο οποίος χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Ο 62χρονος οδηγούσε ένα γκρι Opel Corsa , μοντέλο 2008 και εθεάθη για τελευταία φορά -πριν χαθούν τα ίχνη του- στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε συναντήσει την πρώην σύζυγό του.

Πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο νεκροταφείο, για να επισκεφτεί τον τάφο του μονάκριβου γιου του, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα το 2007, σε ηλικία μόλις 20 χρόνων.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του, δεν έδειξαν κάποια ξαφνικά αναστάτωση: τα κλειδιά του ήταν πάνω στην εξώπορτα, τα ρούχα του κρεμασμένα στη ντουλάπα και το σπίτι τακτοποιημένο.

Από την άρση απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε πως η τελευταία κλήση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο σε συγγενικό του πρόσωπο από την περιοχή της Κυψέλης, το μεσημέρι που εξαφανίστηκε.

Μετά την 1η Απριλίου που πλήρωσε το προσωπικό του στο φούρνο που διατηρούσε στο Γαλάτσι, δεν υπήρξε καμία κίνηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αγνοούμενος δε φαίνεται να ταξίδεψε με πλοίο ή αεροπλάνο, ενώ το αυτοκίνητο του δεν καταγράφηκε στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών. Παράλληλα, αρνητική ήταν η απάντηση από νοσοκομεία και ευαίσθητες υπηρεσίες.

«Όποια κι αν είναι η επιλογή του, είναι σεβαστή. Απλά ας δώσει ένα σημάδι, περισσότερο για την ηλικιωμένη μάνα μας…», είπε ο αδερφός το αγνοούμενου επιχειρηματία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top