Χαμός πριν τον αγώνα Πανιωνίου – Ατρομήτου: Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών

Πέταξαν καπνογόνα

Βίντεο που εξασφάλισε το star.gr από τα επεισόδια του Σαββάτου στη Νίκαια.

Δεν έχουν τέλος τα έκτροπα στον ελληνικό αθλητισμό. Μετά από τα επεισόδια του Σαββάτου στη Νίκαια και στη Γλυφάδα, επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ατρόμητου και Πανιωνίου στο Περιστέρι. 

Ένταση επικράτησε μέσα και έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι - φωτογραφία: Eurokinissi/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του Ατρομήτου πέταξαν καπνογόνα και βόμβες μολότοφ εναντίον των οπαδών του Πανιωνίου, οι οποίοι μετά από πολύ καιρό πήραν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους. 

Γλυφάδα: "Έσβηναν τα καπνογόνα στο κεφάλι ενός ανθρώπου"

Έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου επικράτησε πανικός, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν πετώντας αντικείμενα και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Η αστυνομία παρενέβη και μετά από λίγα λεπτά τα επεισόδια σταμάτησαν. 

Επεισόδια και στον αγώνα Ιωνικός – Προοδευτική

Ίδια εικόνα και στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό μεταξύ των οπαδών της ομάδας με τον Ιωνικό για το ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής. 

Στη Νίκαια, οι φίλαθλοι της Προοδευτικής έφτασαν με άγριες διαθέσεις, επηρεασμένοι από τα επεισόδια του Σαββάτου - φωτογραφία:  eurokinissi/LATO KLODIAN

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών της Προοδευτικής και του Ιωνικού - Βίντεο

Τα πνεύματα ήταν τεταμένα από το Σάββατο, όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν «ραντεβού» στην οδό Πέτρου Ράλλη και τα έκαναν λαμπόγυαλο. 

Οι διαιτητές καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα για 20 λεπτά - φωτογραφία: eurokinissi/LATO KLODIAN

Την Κυριακή, λίγο πριν από τη σέντρα σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο, ενώ η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο βαριά όταν οι οπαδοί της Προοδευτικής άναψαν δεκάδες καπνογόνα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και το ματς να ξεκινήσει τελικά με 20 λεπτά καθυστέρηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top