Γλυφάδα:Ποιος είναι ο Λιβανέζος επιχειρηματίας που προσπάθησαν να σκοτώσουν

Η συμμορία των Κομαντσέρος και ο υπόκοσμος

Μνήμες από την τραγική δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα τον περασμένο Οκτώβριο  ξύπνησε η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λιβανέζου επιχειρηματία. Η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα, περιμένει ακόμα να μάθει ποιοί είναι οι δολοφόνοι του. 

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την  εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, ελάχιστα χιλιόμετρα από το σημείο όπου έγινε η σημερινή έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λιβανέζου επιχειρηματία. Η Βικτώρια Καρύδα, όταν έμαθε το πρωί ότι ο επιχειρηματίας έχει σχέση  με την Αυστραλία όπως και ο σύζυγός της, ξαναέζησε τον εφιάλτη. Δεδομένου ότι ο δολοφόνος του άντρα της κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. 

«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπο μου. Η Αλεξάνδρα είναι χάλια. Είναι 6 χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», λέει η ίδια, συντετριμμένη. 

Ο ΛΙβανέζος επιχειρηματίας  ζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Το όνομα του φιγουράρει στα αυστραλιανά μέσα ως αρχηγός της λέσχης μοτοσυκλετιστών Κομαντσέρος.  Από τη Μελβούρνη μετακόμισε στο Ντουμπάι και στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο στη Γλυφάδα. Δημοσιεύματα θέλουν τον μυώδη  Λιβανέζο να έχει σχέσεις με Ρώσους επιχειρηματίες. 

Μυστήριο με την έκρηξη σε πάρκινγκ της Γλυφάδας: Πού στρέφονται οι έρευνες

Μοτοσυκλετιστές της λέσχης Kομαντσέρος έχουν  κατηγορηθεί στην Μελβούρνη  για διακίνηση όπλων και ναρκωτικών και  προστασία νυκτερινών κέντρων .

Η αυστραλιανή τηλεόραση αφιερώνει  εκτενή ρεπορτάζ στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών των συμμοριών ακόμα και με το φως του ήλιου. 

Ορκισμένοι εχθροί του  είναι οι μηχανόβιοι Hells Angels. Στα tribal  τατουάζ τους αποτυπώνονται οι φατριές, τα χρόνια της φυλακής και τα θύματα τους.

Η ελληνική αστυνομία εξετάζει τις σχέσεις του Λιβανέζου επιχειρηματία στην αγκαλιά του οποίου έσκασε η βόμβα μεγατόνων με τον υπόκοσμο της Μελβούρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος με τα αρχικά Α.Μ, είχε αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και σε ελληνικό έδαφος. Ο 56χρονος παντρεύτηκε πριν από 7 χρόνια και ήρθε στην Ελλάδα με τη σύζυγό του. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top