Έγκλημα στον Πειραιά: «Σκότωσα τον θείο μου γιατί πήγε να με βιάσει»

Aναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η σοκαριστική υπόθεση

εγκλημα πειραια

Αναβιώνει αύριο στις δικαστικές αίθουσες το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο στις 17 Αυγούστου 2017, με θύμα έναν 54χρονο λογιστή, ο οποίος είχε δεχτεί δέκα μαχαιριές.

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία ο 23χρονος ανιψιός του, ο οποίος είχε ισχυριστεί στην απολογία του ότι τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου γιατί πήγε να τον βιάσει. Πριν το έγκλημα, είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Γιάννης Γλύκας, δήλωσε στο star.gr:

«Ο κατηγορούμενος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί αφαίρεσε άδικα και αναιτιολόγητα τη ζωή του θείου του που τον είχε ευεργετήσει αλλά και γιατί σπιλώνει καθημερινά τη μνήμη του».

Τι είχε πει στην απολογία του ο 23χρονος

«Έίχα καλές σχέσεις μαζί του. Έτρεφα σεβασμό προς το πρόσωπο του θείου μου καθώς αναπλήρωνε το πατρικό πρότυπο και έδειχνε ιδιαίτερο ζήλο προς εμένα. Δεν είμαι δολοφόνος, έγινε πάνω στην κακιά στιγμή. Ο θείος μου, που τον αγαπούσα πολύ, προσπάθησε να με εκμεταλλευτεί. Με έχει μεγαλώσει η μητέρα μου γιατί τον πατέρα μου τον δολοφόνησαν, όταν πήγαινα στην πέμπτη δημοτικού. Όταν μείναμε ορφανοί εγώ και η αδερφή μου, ο θείος Π. που ήταν αδερφός του πατέρα μου προσφέρθηκε να πληρώσει τα φροντιστήρια, τα δικά μου και της αδερφής μου. Επειδή ήμασταν σε άθλια οικονομική κατάσταση, δεχθήκαμε αυτή την προσφορά, παρόλο που με τη μητέρα μου δεν μιλούσε για οικονομικούς λόγους. Εγώ όμως είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί του», ισχυρίστηκε ο 23χρονος λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του στους άντρες της ασφάλειας. 

Οι αστυνομικοί είχαν οδηγηθεί στον φερόμενο ως δράστη από το υλικό των καμερών ασφαλείας που τον κατέγραψαν να φεύγει από το σπίτι του θύματος. 

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top