Γυναίκα «αράχνη» χώρισε αδέλφια: Ο εκβιασμός και οι ροζ φωτογραφίες

Συνήθιζε να συνάπτει ερωτικές σχέσεις ενώ ήταν παντρεμένη

Γυναίκα αράχνη

Μία απίστευτη υπόθεση με μια γυναίκα «αράχνη», η οποία εκβίαζε τον εραστή της και αδελφό του συζύγου της, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που δημοσιεύει τη μήνυση του εραστή, όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2011, όταν η γυναίκα παντρεύτηκε τον αδελφό του και άρχισε να τον πιέζει για να συνάψουν ερωτική σχέση. 

Εκείνος υπέκυψε στις πιέσεις αυτές και μέχρι τα τέλη του 2014 είχαν σεξουαλικές επαφές κρυφά από τον αδελφό του. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος στη μήνυσή του, τότε ήταν που ζήτησε από τη νύφη του να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς ήθελε να παντρευτεί. 

Εκείνη άρχισε να τον απειλεί ότι θα τα πει όλα στον αδελφό του και θα αποκαλύψει σε εκείνον και στους γονείς του γυμνές φωτογραφίες τους που είχε στην κατοχή της. 

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι για να μην κάνει πράξη τις απειλές της συνέχισε τις ερωτικές επαφές με τη νύφη του, ακόμα κι όταν μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία. Λίγους μήνες αργότερα έκανε σχέση με μια γυναίκα, την οποία και παντρεύτηκε το 2016. 

Η ερωμένη του τότε, έξαλλη άρχισε να του ζητά χρήματα για να μην αποκαλύψει την παράνομη σχέση τους. Εκείνος αρχικά, ισχυρίζεται ότι της έδωσε 1.000 ευρώ, αλλά όσο υποχωρούσε, τόσο εκείνη ζητούσε περισσότερα, με αποτέλεσμα να του πάρει περίπου 15.000 ευρώ. 

Κάποια στιγμής ο άνδρας αποκάλυψε στον αδελφό του ότι η σύζυγός του τον απατά, χωρίς να του λέει με ποιον. Εκείνος το είπε στη γυναίκα του κι εκείνη με τη σειρά της του είπε ότι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους είναι ο αδελφός του, δείχνοντάς του και τις γυμνές τους φωτογραφίες. 

Από εκείνη τη στιγμή τα δύο αδέλφια δεν έχουν ξαναμιλήσει, ενώ όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα συνήθιζε να συνάπτει σχέσεις και με άλλους άνδρες, τους οποίους επίσης εκβίαζε για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους. 

Το θύμα της γυναίκας «αράχνη» κατέθεσε μήνυση σε βάρος της και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top