Γνωστή τραγουδίστρια, γιατροί και επιχειρηματίες στη «λίστα της κοκαΐνης»

Η σπείρα έκανε delivery στα κοσμικά στέκια της Αθήνας

λιστα κοκαινης

Πελατολόγιο άνω των 700 ατόμων είχε η μεγάλη σπείρα διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα, η οποία εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Αποτέλεσμα ήταν να «πέσουν» στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών τα κινητά της σπείρας, με τα οποία επικοινωνούσαν για να κάνουν «delivery» στους γνωστούς τους πελάτες.

Στη λίστα που έφθασε στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκονται τα ονόματα γνωστής τραγουδίστριας που πέρασε από ριάλιτι, γνωστού μάνατζερ από τα βόρεια προάστια, μεγαλογιατρών (καρδιολόγων, οδοντιάτρων και παθολόγων), επιχειρηματιών, αλλά και ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Οι παραδόσεις γίνονταν οπουδήποτε, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε αργίες, γιορτές, σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτες, όπως αποκαλύφθηκε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Οι επώνυμοι πελάτες αγόραζαν συστηματικά ποσότητες κοκαΐνης και MDM (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη), σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Espresso».

Η λίστα με τα ονόματα «φωτιά» βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας και τις επόμενες ώρες αρκετοί από αυτούς, ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Παγκράτι, και Μοσχάτο, συνελήφθησαν 4 υπήκοοι Αλβανίας, δύο 35χρονοι, ένας 32χρονος και ένας 29χρονος, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ένας 24χρονος Έλληνας, ο οποίος επίσης έπαιζε ρόλο στη διακίνηση της κοκαΐνης.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός, οποίος εισήγαγε από την πατρίδα του τα ναρκωτικά και παράλληλα κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία του κυκλώματος.

Οι 24ωρες «παραδόσεις» κοκαΐνης γινόταν με αυτοκίνητα, στα οποία είχαν δημιουργήσει ειδικές κρύπτες στα ταμπλό, ώστε σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους να μην κινούν υποψίες. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top