Δικαιωμένος ο ταξιτζής που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από ηθοποιό

Πήρε παράταση η προφυλάκιση του ηθοποιού

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργος Καρκάς πέρασε την πόρτα των φυλακών, κατηγορούμενος για το βιασμό ενός οδηγού ταξί.

Ο δικηγόρος του ταξιτζή, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή "Αληθειες με τη Ζήνα" αποκαλύπτει πού στηρίχτηκαν οι δικαστικές αρχές, προκειμένου να παρατείνουν την προφυλάκιση του ηθοποιού.   

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ: ΓΙΑ 28 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΚΑΝΕ...537 ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΞΙ  

"Μέσα στη δικογραφία υπάρχει μαρτυρία άλλου οδηγού ταξί η οποία βεβαίως δεν αναφέρεται σε πράξη βιασμού, αλλά αναφέρεται σε περίεργη συμπεριφορά του συγκεκριμένου κυρίοου και ταυτόχρονα υπάρχουν και στοιχεία που έχουν δοθεί από την beat ότι για να κάνει 28 διαδρομές έκανε 537 κλήσεις!", δηλώνει ο δικηγόρος του ταξιτζή, Πάνος Παναγιωτόπουλος. 

Δηλώσεις έκανε και ο Αντώνης Καρκας, πατέρας του ηθοποιού: "Ενας ο οποίος κάνει χρήση μπορεί να πάρει τηλέφωνο δέκα φορές και να μην κατέβει ποτέ. Χάνει την αίσθηση του χρόνου Είναι ασυνεπής στα πάντα. Εμένα με έχει στήσει από κάτω εκατό φορές, έρχομαι, έρχομαι, κατεβαίνω, κατεβαίνω, αυτό σημαίνει ότι είναι κυνηγός;".

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Σημείο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο πλευρών είναι τα αποτελέσματα των τοκικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός ταξί. 

"Δεν έγιναν εξετάσεις αιματολογικές , οι εξετάσεις που έγιναν στα ούρα έγιναν αρκετό χρόνο μετά και μάλιστα επισημαίνεται ότι δεν ήταν δυνατόν να ανιχνευτούν", συνεχίζει ο δικηγόρος του ταξιτζή, Πάνος Παναγιωτόπουλος

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ

Στην εισήγηση- καταπέλτη εναντίον του ηθοποιού, ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών αναφέρει πως χρησιμοποιήθηκε εξωτερικό όργανο για τον βιασμό, χαρακτηρίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα dna... άνευ σημασίας  

ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ: "ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ...ΠΕΤΑΞΕΙ"
 
"Το dna ...λένε ότι δεν βρέθηκε τίποτα!Λέει η άλη πλευρά ότι γυρνώντας πέταξε από το παράθυρο το όργανο, γυρνώντας λοιπόν ήξερε ότι θα λιποθυμίσει στο δρόμο και το πέταξε, γιατί είχε προβλέψει ότι θα λυποθυμίσει!" εξηγεί ο πατέρας του ηθοποιού.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top