Οι Τούρκοι δεσμεύουν την "καρδιά του Αιγαίου"

Θα πραγματοποιήσουν άσκηση με πραγματικά πυρ σε Καστελόριζο και Μύκονο!

Ο Ερντογάν στέλνει τα πολεμικά του σκάφη στο Αιγαίο. Η υδρογραφική υπηρεσία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού προανήγγειλε τη διενέργεια δυο ασκήσεων.

Η μια βρίσκεται νότια του Καστελόριζου όπου την  Πέμπτη προγραμματίζεται άσκηση με πραγματικά πυρά. Η δεύτερη αφορά άσκηση ανθυποβρυχιακού πολέμου στην  καρδιά του Αιγαίου. Η Άγκυρα δεσμεύει μια  περιοχή μεταξύ Μυκόνου, Ικαρίας, Πάτμου και Χίου.

ΦΟΒΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σε ομιλία του στο Όρντου, ο Ταγίπ  Ερντογάν  απάντησε σε όσους  επωφθαλμιούν τα εδάφη της Τουρκίας.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

"Δεν θα μπορέσετε να μας διχάσετε, δεν θα μπορέσετε να μας κομματιάσετε. Ας γνωρίζουν όσοι εποφθαλμιούν τα εδάφη μας, ότι θα τους τα βγάλουμε τα μάτια", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

ΝΤΟΝΜΕΖ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Την ίδια στιγμή ο Τούρκος Υπουργός  Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ ρίχνει λάδι στη φωτιά, προαναγγέλλοντας την έναρξη ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Κύπρο, αμφισβητώντας την Κυπριακή ΑΟΖ

"Δεν  θα αποδεχτούμε κανένας να παραβιάσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκικής Δημοκρατίας ή της Τουρκοκυπριακής κοινότητας που ζει στην Κύπρο", δήλωσε.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στην Θράκη, ο Διδασκαλικός  σύλλογος Ξάνθης με ανακοίνωσή του  εκφράζει τις σοβαρές επιφυλάξεις απέναντι  στο πιλοτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής  όπου μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί θα παρακολουθούν και θα καταγράφουν τον τρόπο διδασκαλίας στα μειονοτικά σχολεία.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top