Δίκη μουσικού: «Θώπευε τις μαθήτριές του κι έλεγε να μην πουν τίποτα»

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γονιών των δύο κοριτσιών

Δικαστήριο

Ανατριχίλα προκάλεσαν οι καταθέσεις των γονιών των δύο ανήλικων κοριτσιών, σε βάρος των οποίων κατηγορείται ότι ασελγούσε ο καθηγητής της μουσικής, διακεκριμένος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης που ξεκίνησε την Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι γονείς της 9χρονης και της 11χρονης που κατήγγειλαν τον καθηγητή μουσικής περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια όσα πέρασαν τα κοριτσάκια κατά τη διάρκεια του μαθήματος από το 62χρονο. 

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τον 60χρονο καθηγητή σε Ωδείο της Αττικής που ασελγούσε σε τρεις μαθήτριες 9 και 11 ετών

«Μας είπε ότι έβαλε το χέρι του στα οπίσθια της και τη θώπευε με πρόσχημα να της βάλει μέσα τη φανέλα. Έβαλε το χέρι του στους μηρούς και το δάχτυλο του στα γενετικά της όργανα. Έβαλε το χέρι της στα όργανα του και τη ρώτησε αν της αρέσει. Την έβαλε να καθίσει με τα πόδια ανοιχτά και την τράβηξε φωτογραφίες. Της είπε ότι αν την ενοχλεί κάτι να το συζητήσει με εκείνον και να μην μας πει τίποτα», είπε ο πατέρας της 11χρονης στο δικαστήριο, σύμφωνα με το dikastika.gr.

Ανάλογη και η κατάθεση της μητέρας της 9χρονης.

«Το παιδί από το Πάσχα και μετά δεν ήθελε να πηγαίνει στα μαθήματα. Έλεγε ότι βαρέθηκε και κουράστηκε. Εκ των υστέρων μου είπε ότι την θώπευε ότι της έλεγε ότι την αγαπάει, τη θώπευε στο στήθος, στα οπίσθια και στα γεννητικά όργανα και μέσα και έξω από τα ρούχα. Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνεται μια φρικτή πράξη από έναν ενήλικα σε ένα παιδί σε ένα ωδείο γεμάτο κόσμο. Έκτοτε δεν θέλει να κοιμάται μόνη της και στις κοινωνικές μας συναναστροφές δεν θέλει καθόλου να μιλήσει σε μεγαλύτερους άνδρες», είπε. 

Μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου έκαναν λόγο για έναν πράο και ευγενικό άνθρωπο που νοιαζόταν για τους συνανθρώπους του. 

Ενδιαφέρον είχε και η κατάθεση του ψυχιάτρου, ο οποίος εξέτασε τον 62χρονο καθηγητή μουσικής, ο οποίος υποστήριξε ότι πάσχει από ένα σύνδρομο που επιδρά στη συμπεριφορά του. 

«Αν έπαιρνε αγωγή δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο. Από τις εξετάσεις του κατηγορουμένου εμφανίζονται μικρό εμφράγματα, τα οποία δίνουν ένα συγκεκριμένο σύνδρομο του μετωπιαίου λωβού, το οποίο επιδρά στην κρίση και την συμπεριφορά», φέρεται να κατέθεσε ο ψυχίατρος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. 

Η δίκη θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο. 

Ο καθηγητής μουσικής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 χρόνων, μέσα σε ωδείο, από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν η μία ανήλικη αποκάλυψε στους γονείς της τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ωδείου. Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 62χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top