Κεφαλονιά: Βίντεο από τη θαλαμηγό "κρύβει" την αιτία θανάτου του μοντέλου

Η 20χρονη Sinead Mcnamara βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος του σκάφους

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR, της Κυριακής 2/9

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του υπάρχουν στην πολυτελή θαλαμηγό Mayan Queen IV του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres κρύβεται το μυστικό του θανάτου της Sinead Mcnamara, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη την περασμένη εβδομάδα στο πίσω μέρος της θαλαμηγού που ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά. 

Θάνατος μοντέλου σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά - Η μυστηριώδης ανάρτησή της

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Νεκρό μοντέλο σε θαλαμηγό δισεκατομμυριούχου!

Oι αρχές του νησιού δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα της θαλαμηγού να αποπλεύσει, όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει την περασμένη Παρασκευή, και κράτησαν τη θαλαμηγό στο Αργοστόλι. 

Μετά τις καταθέσεις και των 23 ατόμων - μελών της Mayan Queen IV, η θαλαμηγός του Μεξικανού κροίσου έφυγε από την Κεφαλονιά χθες το απόγευμα και σήμερα βρίσκεται ανοιχτά του Παλέρμο στην Ιταλία. 

Οι Λιμενικές Αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου της 20χρονης κοπέλας η οποία κατέληξε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με αεροδιακομιδή από την Κεφαλονιά.

Aναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής, ώστε να «πέσει φως» στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα και η αδερφή της Sinead Mcnamara βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την Πρεσβεία της χώρας τους έτσι ώστε να κανονιστεί η μεταφορά της στην Αυστραλία.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top