Θάνατος μοντέλου σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά - Η μυστηριώδης ανάρτησή της

Η αδελφή και η μητέρα της έμαθαν εν πτήσει για τον θάνατο της 20χρονης

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR, της Κυριακής 2/9

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου από την Αυστραλία, το οποίο βρέθηκε νεκρό στη θαλαμηγό δισεκατομμυριούχου που ήταν αγκυροβολημένη στην Κεφαλονιά, τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Αυγούστου. 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο θάνατος της Sinead McNamara, οφείλεται σε αυτοκτονία. Βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος του γιοτ. 

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Νεκρό μοντέλο σε θαλαμηγό δισεκατομμυριούχου!

Ανατριχίλα προκαλεί ανάρτησή της στο Instagram, πριν από μερικές μέρες. Σε μια φωτογραφία που ανήρτησε στις 19 Αυγούστου με τοποθεσία το Λασίθι, και την ίδια πάνω σε γουρούνα, έγραψε ως λεζάντα: «Πάρτε με πίσω εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μην σπάσω το κεφάλι μου». Το περίεργο δε είναι, τα emoticons που χρησιμοποίησε. Ένα ηφαίστειο, έναν ανεμοστρόβιλο και μια σύριγγα που στάζει αίμα!

Ωστόσο, οι επόμενες αναρτήσεις της ήταν σχετικά χαρούμενες. Ανέμενε την άφιξη της αδελφής και της μητέρας της στην Ελλάδα, με τις οποίες θα έκανε διακοπές μαζί. «Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να έχω! Πέντε ημέρες μέχρι να σε δω!», έγραψε η Sinead στις 27 Αυγούστου. 

Το χρονικό 

Το 20χρονο μοντέλο, εργαζόταν στην πολυτελή θαλαμηγό, «Mayan Queen IV», μήκους 92 μέτρων, του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres.

Τη μοιραία μέρα, το γιοτ είχε αγκυροβολήσει στην Κεφαλονιά. Οι πληροφορίες λένε ότι η Sinead McNamara εντοπίστηκε από μέλη του πληρώματος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις. Φέρεται να άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Ο δισεκατομμυριούχος φέρεται να έλειπε από τη θαλαμηγό όταν έγινε το μοιραίο. 

Σήμερα, αναμένονται ανακοινώσεις από τις ελληνικές αρχές σχετικά με τα αίτια θανάτου μετά τη νεκροψία στο άτυχο μοντέλο.

Ποια ήταν η Sinead McNamara

Η 20χρονη ζούσε στο Σίδνεϊ, ήταν μοντέλο και είχε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Εργαζόταν στη θαλαμηγό, Mayan Queen IV, εδώ και 4 μήνες.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, είχε δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από τη μέρη της Ελλάδας, τα οποία επισκεπτόταν με τη θαλαμηγό. Έδειχνε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. 

Η νεκροψία θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top