Αναβιώνει η τραγωδία στην Πετρούπολη: Πατέρας έκαψε την κόρη του

Η μητέρα της ζητά δικαίωση για τον θάνατο της κόρης της

Ο μαρτυρικός θάνατος της 18χρονης Ειρήνης από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα στην Πετρούπολη πριν από έναν χρόνο  θα αναβιώσει αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. 

Η μητέρα της ζητά δικαίωση για το θάνατο της κόρης της, ενώ δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.

Λίγα λόγια την υπόθεση

30 Αυγούστου 2017....  η 18χρονη Ειρήνη μεταφέρεται από το σπίτι της στην Πετρούπολη στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Οι αρχές ανακαλύπτουν ότι ο πατέρας της 55 ετών, ήταν εκείνος που  τη  γρονθοκόπησε βάναυσα,  τη μαχαίρωσε και επιχείρησε να  τη στραγγαλίσει , προτού βάλει τελικά φωτιά στο εσωτερικό του σπιτιού. Το κορίτσι σβήνει  4  ημερες αργότερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν. 

Ο 55χρονος πατέρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό. 

Σημειώνεται ότι ο βίαιος χαρακτήρας του 55χρονου είχε αναγκάσει τη μητέρα της Ειρήνης να φύγει από το σπίτι της στην Πετρούπολη και να μετακομίσει στην Κέρκυρα μαζί με τον 10χρονο γιο τους. Στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς είχε ισχυριστεί ότι είχε απειλήσει να τους κάψει. Κανείς, όμως, δεν πίστευε ότι οι απειλές θα γίνονταν τελικά πράξη με θύμα τη 18χρονη κόρη του, η οποία ζούσε μαζί του εξαιτίας των σπουδών της. 

Στο παραπεμπτικό βούλευμα γίνεται λόγος για σατανικό σχέδιο του κατηγορούμενου, προκειμένου να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον εγκατέλειψε. Ένα σχέδιο που κατέληξε στην άγρια δολοφονία της κόρης του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top