Γιατί πρέπει φέτος να πάτε διακοπές τον Σεπτέμβριο!

Όταν οι άλλοι θα επιστρέφουν, εσείς θα φτιάχνετε βαλίτσες

Η πανέμορφη παραλία Ζόρκος στην Άνδρο σε περιμένει για να βουτήξεις στα καταγάλανα νερά της / Βίντεο Theofilos Mpampoulis

Οι τσουχτερές και αρκετές φορές απαγορευτικές τιμές που επικρατούν στις τουριστικές περιοχές της χώρας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχουν στρέψει αρκετό κόσμο να κάνει τις διακοπές του σε low season περιόδους.

Μια όμορφη εναλλακτική, και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, είναι οι διακοπές τον Σεπτέμβριο. Η θάλασσα είναι πιο ζεστή, οι διακοπές πιο ξεκούραστες και δε θα ψάχνετε απεγνωσμένα για ξαπλώστρα στην παραλία!

Το star.gr έχει ακόμα τέσσερις λόγους που θα σας πείσουν να κάνετε φέτος τις διακοπές σας στις αρχές του φθινοπώρου.

Οι διακοπές τον Σεπτέμβριο είναι για λίγους και καλούς... 

Δεν πληρώνετε «χρυσό» το ξενοδοχείο  

Πολυτέλεια και κόστος συνδυάζονται αρμονικά, καθώς μπορείτε να βρείτε ένα όμορφο δωμάτιο αρκετά φθηνότερα σε σχέση με τις τιμές του Αυγούστου. Συν τοις άλλοις, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τις προσφορές, τις οποίες κάνουν ακόμα και τα μεγάλα ξενοδοχεία κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα διαθέσιμο δωμάτιο, λόγω χαμηλής ζήτησης. 

Οι περισσότερες παραλίες είναι... ερημικές

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να κάνετε τις διακοπές σας τον Σεπτέμβριο, είναι η ησυχία και η ηρεμία που επικρατεί στους τουριστικούς προορισμούς. Μετά την «τρικυμία» του Αυγούστου, περνάμε στη γαλήνη του Σεπτεμβρίου. Ιδανική εποχή για όσους επιζητούν την πραγματική χαλάρωση στις διακοπές τους και δε θέλουν να ψάχνουν με τα κυάλια για ξαπλώστρα στην παραλία ή τραπέζι στο εστιατόριο. Επιπλέον, δε θα δώσετε «μάχη» για μία θέση parking. 

Είναι όλοι γλυκομίλητοι  

Μετά και το πέρας του Αυγούστου, του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος και την κούραση των προηγούμενων μηνών, θα είναι πιο φιλικοί και πιο εξυπηρετικοί μαζί σας, γιατί απλά θα έχουν περισσότερο χρόνο. Δε θα λειτουργούν σαν «ρομπότ» που τρέχουν να τα προλάβουν όλα.

Θα αποφύγετε τις εντάσεις στο γραφείο

Αφήσατε τους συναδέλφους σας να μαλώσουν για την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου και πήρατε χωρίς κόπο και άγχος την άδεια που θέλατε. Είστε, ίσως, και ο μοναδικός στο γραφείο που ετοιμάζει τώρα βαλίτσες. Έτσι, όταν όλοι θα γυρίζουν στη δουλειά με κατεβασμένα μούτρα, εσείς θα έχετε κάτι να περιμένετε: Τις διακοπές σας! 

Δείτε βίντεο από την παραλία Ζόρκος στην Άνδρο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top