Δύο αδέλφια κι ένας επιχειρηματίας τα θύματα της τραγωδίας με το ταχύπλοο στην Κρήτη

Σοκαρισμένοι όλοι από το αιματηρό δυστύχημα

Δύο αδέλφια κι ένας επιχειρηματίας οι νεκροί στην Κρήτη

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος τεσσάρων φίλων στην Αγία Ρουμέλη στην Κρήτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι το βράδυ της Παρασκευής επέστρεφαν μετά από μια στάση στην παραλία Μάρμαρα στο Λουτρό. Ξαφνικά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το ταχύπλοο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε σε βράχια στην περιοχή του Φοίνικα.

Οι κάτοικοι άκουσαν τον τρομερό θόρυβο και ειδοποίησαν αμέσως το λιμενικό, που μετέβη στη Χώρα Σφακίων , όπως και πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης.

Αυτό που αντίκρυσαν όταν έφτασαν στο σημείο ήταν συγκλονιστικό. Το σκάφος είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, ενώ οι δύο σοροί ήταν εγκλωβισμένες κάτω από τα συντρίμμια.

Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι νεκροί ήταν οι Σ. και Κ. Κ., δύο αδέλφια 32 και 33 ετών γνωστοί οδοντίατροι καθώς και ο Μ. Τ. 35 ετών ιδιοκτήτης club στα Χανιά.

Ο τέταρτος της παρέας, ο 31χρονος Μ.Κ. ανασύρθηκε από αλιευτικά σκάφη ζωντανός, αλλά χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και στους σπόνδυλους.

Οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων και στο περιφερειακό ιατρείο, όπου κατά την αναγνώρισή τους από συγγενείς, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ψαράδες που ήταν στην περιοχή την ώρα του δυστυχήματος, κατέθεσαν στο Λιμενικό ότι γύρω στα μεσάνυχτα είδαν τον ταχύπλοο ξαφνικά να αναπτύσσει ταχύτητα και να καρφώνεται στα βράχια.

Ολόκληρο το νησί έχει βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία αυτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top