Αναβιώνει στα δικαστήρια η υπόθεση του μικρού Διονύση – Παραδόθηκε νεκρός στα χέρια των γονιών του

Δίχως να γίνουν γνωστά τα αίτια θανάτου του – Τρεις νοσοκομειακοί γιατροί και ένας ιδιώτης στο εδώλιο

Στις δικαστικές αίθουσες του Ρεθύμνου αναβιώνει η υπόθεση του μικρού Διονύση, ο οποίος τον Μάιο του 2014 Διονύσης παραδόθηκε νεκρός στα χέρια των γονιών του χωρίς να γίνουν γνωστά τα αίτια θανάτου του.

Όταν ο Διονύσης (ή Ντένης όπως τον φώναζαν οι δικοί του) έφυγε από τη ζωή, ήταν μόλις 3 ετών και 9 μηνών. Το παιδάκι έφυγε από τη ζωή μέσα σε λίγες ημέρες και άφησε πίσω του αναπάντητα ερωτήματα.

Όλα έγιναν τον Μάιο του 2014, όταν ο μικρός Διονύσης ανέβασε πυρετό. Οι γονείς του επισκέφτηκαν ιδιώτη γιατρό πήγαν και στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση έκανε λόγο για γαστρεντερίτιδα και αμυγδαλίτιδα, όμως η κατάσταση του γρήγορα επιδεινώθηκε.

Λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ηρακλείου το άτυχο παιδάκι έφυγε από τη ζωή.

Στο εδώλιο για την υπόθεση, κάθονται τρεις νοσοκομειακοί γιατροί και ένας ιδιώτης που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οι γονείς του παιδιού, ζητούν απαντήσεις για τον θάνατό του:

 

«Πήγαν να με βγάλουν τρελή. Είναι πολύ δύσκολο να τα ξαναζείς όλα από την αρχή. Θέλουμε να μάθουμε τι έχει γίνει, πίσω από την πόρτα που αφήσαμε το παιδί μας και το πήραμε πίσω στην κατάσταση που το πήραμε» δήλωσε στο Star η μητέρα του.

«Άκουγα το γιο μου να φωνάζει μπαμπά πάρε με από εδώ!» πρόσθεσε ο πατέρας του.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

 

Οι ιατροδικαστές δεν αποφάνθηκαν για την αιτία θανάτου του 4χρονου. Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας όμως είναι καταπέλτης:

«Μπορούσαν να γίνουν απλά πράγματα, να σπάσει αυτή η αλυσίδα των λαθών ώστε αυτό το παιδί να ζήσει. Υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν με κάθε βεβαιότητα ότι επρόκειτο για λοίμωξη βακτηριακής αιτιολογίας» τόνισε ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top