Αποκλειστικό Star: Δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο δείχνει το πόρισμα δύο ιατροδικαστών

«Υπάρχει δολοφόνος»

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του  φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην Κάλυμνο. Στο πόρισμα επιβεβαιώνεται πλήρως  το ρεπορτάζ του Star,  καθώς δυο έγκριτοι ιατροδικαστές κάνουν λόγο για βίαιο και ασφυκτικό θάνατο του άτυχου νεαρού.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ του θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο: «Δεν έχει πεθάνει από πτώση»

Δυο ιατροδικαστές, ο Φίλιππος Κουτσάφτης και ο Σωκράτης Τσαντίρης είναι σαφείς. Ο Νικόλας Χατζηπαύλου δεν πέθανε από πτώση.

«Υπάρχει δολοφόνος»

 

Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου μετά από 4 μήνες αγωνίας και δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις που δείχνουν  πτώση αισθάνεται δικαιωμένη.  Η μητέρα του, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, ξεσπά:

«Φοβόμουν ότι δε θα βρεθεί η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα πάει το πόρισμα στον εισαγγελέα και η δικαιοδύνη θα κάνε τη δουλειά της. Υπάρχει ένας δολοφόνος που έκανε κακό στο παιδί μου».

Στα δυο πορίσματα που έχουμε στη διάθεσή μας, τα συμπεράσματα των δυο ιατροδικαστών που όρισε η οικογένεια είναι ότι ο θάνατος του Νικόλα τον Νοέμβριο σε βράχο στην Κάλυμνο, ήταν βίαιος.

Δεν αποκλείεται ο  ασφυκτικός θάνατος. Στο κεφάλι του βρέθηκαν πολλαπλά θλαστικά τραύματα.

Σε αντίθεση με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, δεν υπάρχουν ευρήματα  με τα οποία να τεκμηριώνεται ότι μετά τον τραυματισμό ήταν εν ζωή.

Ο εισαγγελέας της Κω  θα αποφασίσει για την εξέλιξη  της υπόθεσης μόλις παραλάβει και τα δυο πορίσματα που δείχνουν ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου είχε βίαιο και ασφυκτικό θάνατο .

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top