Μεγάλη ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας: Εντοπίστηκαν 2 DNA αγνώστων στα νύχια και το μπουφάν της

Ο ιατροδικαστής δε μπορεί να πιστοποιήσει ότι ένας μόνο άνθρωπος αφαίρεσε τη ζωή της 32χρονης εφοριακού

Συνεχείς είναι οι ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο με 14 μαχαιριές.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανάλυση DNA δειγμάτων που ελήφθησαν και από τη σορό της Δώρας Ζέμπερη αλλά και περιμετρικά από τον χώρο του Κοιμητηρίου, δείχνουν πως υπάρχουν γενετικά στοιχεία και άλλων ατόμων.

Συγκεκεριμένα, στο μπουφάν της 32χρονης εφοριακού, εντοπίστηκαν γενετικά στοιχεία άνω του ενός ατόμου, χωρίς όπως αναφέρεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα γενετικά στοιχεία.

Στο Κρητικό μαχαίρι που βρέθηκε στο σπίτι του καθ΄ομολογίαν δράστη, βρέθηκε DNA που ανήκει σε άγνωστο άρρεν άτομο. Το DNA που βρέθηκε πάνω στο μαχαίρι και στη λαβή δεν ανήκει στον κατηγορούμενο αλλά ανήκει σε κάποιο άτομο που δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Ωστόσο πληροφορίες της ασφάλειας αναφέρουν πως το DNA δεν ήταν δραστικό.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗ ΔΩΡΑ

 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο κύριος Μπουζιάνης δε μπορεί να πιστοποιήσει ότι ένας μόνο άνθρωπος αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας.

Στην ερώτηση αν «τα τραύματα προκλήθηκαν από ένα μαχαίρι και από ένα πρόσωπο;» ο κύριος Μπουζιάνης απάντησε:

«Τα ιατροδικαστικά ευρήματα που είχα, συνηγορούν τα τραύματα να έχουν προκληθεί υπέρ ενός μέσου. Δεν υπήρχαν στοιχεία τέτοια που να συνηγορούν υπέρ της χρήσεως διαφορετικών ειδών μαχαιριών. Εάν τώρα τα τραύματα προκλήθηκαν από το ίδιο μέσο αλλά από δυο διαφορετικά πρόσωπα, αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top