Ομόφωνα αθώοι οι τρεις 11χρονοι που κατηγορούνταν για τον βιασμό συμμαθητή τους – Ξεσπά στο Star η μητέρα του 10χρονου

«Πιστεύω το παιδί μου. Θα φτάσω στο τέλος μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια»

Αθώους έκρινε το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου τους τρεις 11χρονους μαθητές (δυο αγόρια και ένα κορίτσι), που κατηγορούνταν ότι πριν από ενάμιση χρόνο (τον Οκτώβριο του 2016) βίασαν 10χρονο συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου.

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, οι δικαστές έκριναν ότι δεν τελέστηκαν οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν οι τρεις μαθητές.

Παράλληλα, από τη συμπληρωματική ιατροδικαστική έκθεση που κατατέθηκε στο δικαστήριο, προέκυψε η μη ταυτοποίηση βιασμού του 10χρονου από τους κατηγορούμενους συμμαθητές του και οι δικαστές έκριναν ότι οι πράξεις των υπό κατηγορία μαθητών, όπως είχαν περιγραφεί από τον 10χρονο στους γονείς του, δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Βόλος: Aθώοι οι τρεις μαθητές που κατηγορούνταν ότι βίασαν 10χρονο συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 10ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του 10χρονου μαθητή είπε:

«Επιμένω στα όσα μου έχει πει το παιδί μου. Το στηρίζω και θα το στηρίζω όσο χρειαστεί. Δεν είναι τίποτα ψέματα. Πιστεύω στη γνώμη του, στα όσα έχει πει και στα όσα έχουν γίνει. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι έχει γίνει και θα αποδειχτεί. Δε θα μείνουμε εδώ. Θα προχωρήσουμε μέχρι το τέλος και το παιδί μου θα δικαιωθεί. Είναι απαράδεκτη απόφαση, είμαι πολύ στεναχωρημένη με την απόφαση που βγήκε. Εμπιστευόμαστε φυσικά την ιατροδικαστή γιατί είναι ένας δημόσιος φορέας, μια αξιόπιστη κυρία την οποία βέβαια δε γνωρίζουμε αλλά εκεί μας στείλανε» και πρόσθεσε:

«Αφήσανε να εννοηθεί ότι υπάρχουν προσωπικές γνωριμίες με τον σύζυγό μου λόγω της ιδιότητάς του. Δεν επιλέξαμε να πάμε εμείς εκεί. Εκεί μας στείλανε. Η ασφάλεια Βόλου μας έστειλε εκεί».

Τέλος, τόνισε πως «ποτέ μα ποτέ δεν επικαλεστήκαμε ούτε ονόματα των παιδιών ούτε δουλειές και επαγγέλματα των γονέων», για να καταλήξει λέγοντας ότι:

«Και βέβαια θα πάω πιο μακριά την υπόθεση. Θα φτάσω μέχρι τέλος, μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top