Oικογενειακή τραγωδία με πατέρα και γιο στα Χανιά - Τους βρήκε νεκρούς η γειτόνισσα

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας / Νέα ενημέρωση 14:51

Νεκροί πατέρας και γιος στα Χανιά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στην περιοχή Βατόλακος Χανίων, με έναν πατέρα και έναν γιο που βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Φώτο από neakriti.gr

Όπως μεταδίδει το cretapost, οι έρευνες για αυτή την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 89χρονος και ο 65χρονος έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Από την πρώτη στιγμή, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αφού δε βρέθηκαν στοιχεία, που να μαρτυρούν μία τέτοια περίπτωση, ωστόσο με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζεται και το ενδεχόμενο της διπλής αυτοκτονίας.

Το ρεπορτάζ του cretapost, αναφέρει πως ένα σενάριο κάνει λόγο για κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων από τους δυο άνδρες.

Ωστόσο εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο γιος να προχώρησε αρχικά στο απονενοημένο διάβημα, καθώς πάνω του βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος πατέρας στη θέα του νεκρού γιου του να μην άντεξε και να ξεψύχησε.

Ένα ακόμη ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι να συνέβη το αντίστροφο με το γιο να είδε το νεκρό πατέρα του και να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Φως σε όλα αυτά αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα προσδιορίσει το χρόνο κατά τον οποίο τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος έχασαν τη ζωή τους.

Να σημειώσουμε ότι τους δύο άνδρες βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι μία γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αυτή, η ηλικιωμένη σύζυγος και μητέρα, η οποία ζούσε μαζί τους και δε μπορεί να πιστέψει την τραγωδία, που χτύπησε το σπίτι της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top