Αποκλειστικό: Η τελευταία εικόνα της Ειρήνης λίγες ώρες πριν τον θάνατό της – Nέο video ντοκουμέντο

Ο παντρεμένος γιατρός σύντροφος της άτυχης γυναίκας αλλά και η σύζυγος του γιατρού έχουν φύγει από το σπίτι τους στο Μεσολόγγι

Νέο βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει το Star με την Ειρήνη Λαγούδη να οδηγεί μόνη το αυτοκίνητό της πηγαίνοντας να συναντήσει το πεπρωμένο της.

Ο παντρεμένος γιατρός σύντροφος της άτυχης γυναίκας αλλά και η σύζυγος του γιατρού έχουν φύγει από το σπίτι τους στο Μεσολόγγι.

Στο video θα δείτε την τελευταία εικόνα της άτυχης Ειρήνης ... Με το αυτοκίνητο της περνά το μεσημέρι του Σαββάτου από φούρνο στην περιοχή Παραβόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεχίζεται το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης – Η αντίδραση του γιατρού όταν έμαθε πως είναι νεκρή

Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Star η γυναίκα είναι μόνη της στο όχημα και φορά μια άσπρη μπλούζα.

Η οικογένεια της πιστεύει ότι υπάρχουν μάρτυρες που είδαν τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης γυναίκας αλλά φοβούνται να μιλήσουν.

Ο γιατρός πρώην σύντροφος της Ειρήνης και η σύζυγος του έχουν καταθέσει στην αστυνομία τα όσα ειπωθήκαν με την Ειρήνη τα τελευταία 24ωρα πριν το θάνατό της τόσο σε συναντήσεις τους όσο και σε τηλεφωνικές συνομιλίες.

Οι αστυνομικοί έχουν διασταυρώσει τις πληροφορίες αυτές με τα τηλεφωνικά αρχεία της άτυχης γυναίκας καθώς έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Τώρα προσπαθούν να ανοίξουν και το Viber.

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ STAR

 

Όπως θα δείτε και στο video, με έκδηλη την αγωνία τα συγγενικά πρόσωπα του γιατρού  περιμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας της αστυνομίας για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

 

Το τελευταίο στίγμα του αυτοκίνητου της Ειρήνης ήταν στην θέση Παραβόλα στις 2.09 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουάριου.

Αν είχε αποφασίσει να πάει κατευθείαν στην παραλία Φωτμού θα έπρεπε να βρίσκεται στο σημείο σε μισή ώρα δηλαδή στις 2.40.

Στις τέσσερις όμως το ίδιο απόγευμα κυνηγοί κατέθεσαν ότι δεν είδαν κανένα αυτοκίνητο στην περιοχή. Ο ιατροδικαστής προσδιορίζει το θάνατό της μεταξύ έξι και επτά το απόγευμα του Σάββατου.

Που βρισκόταν η Ειρήνη για τουλάχιστον δυο ώρες από τις δυο μέχρι και τις τέσσερις; Με ποιον συναντήθηκε; Το αυτοκίνητο στην Τριχωνίδα το βλέπει για πρώτη φορά η οικογένεια την επόμενη ημέρα και μάλιστα με αναμμένη τη μηχανή.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top