Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο καμμένο αυτοκίνητό της, στη θέση Μυρτιά στη λίμνη Τρυχωνίδα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Tatiana Live», την ώρα που το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης μάνας τριών παιδιών είναι σε εξέλιξη, η αστυνομία όρισε δυο πραγματογνώμονες που καλούνται να απαντήσουν αν πρόκειται για αυτοχειρία ή δολοφονία.

Ο πρώτος πραγματογνώμονας είναι ένας αξιωματικός της Πυροσβεστικής που έχει κληθεί να απαντήσει τα ερωτήματα σχετικά με τη φωτιά που μπήκε στο αυτοκίνητο της Ειρήνης. Την έβαλε η ίδια ή κάποιος άλλος; Γιατί οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν και δεν κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο;

Ο δεύτερος πραγματογνώμονας που έχει οριστεί είναι ένας χημικός μηχανικός ο οποίος αναμένεται να προσδιορίσει τις χημικές ουσίες που βρέθηκαν στο όχημα και να απαντήσει στο ερώτημα σε τι χρησίμευσε ο μπλε πλαστικός κουβάς που διακρίνεται στα πόδια της θέσης του συνοδηγού;

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

 

Όπως εξήγησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της, όταν την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό πως η αγνοούμενη Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή, η ίδια επικοινώνησε το βράδυ της ίδιας ημέρας με τον γιατρό ο οποίος διατηρούσε σχέση με την 44χρονη.

Ο γιατρός (ο οποίος είναι παντρεμένος) ήταν σε κατάσταση σοκ από την είδηση του θανάτου της Ειρήνης.

Στην ερώτηση αν τη γνωρίζει είχε απαντήσει:

«… (μεγάλη παύση). Τι να σας πω τώρα; Δε μπορούμε να μιλήσουμε… Ήταν απλά φίλη μου, ασθενής μου»

Στην ερώτηση «πόσο καιρό τη γνωρίζετε;» είχε πει:

«Δε μπορώ να μιλήσω άλλο. Σας παρακαλώ…»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν την είχε δει πρόσφατα και αν της είχε μιλήσει, είπε:

«…. (μεγάλη παύση). Αυτά τα πράγματα δε λέγονται…»

 

Πηγή: Tatiana Live
Tags: