Νεκρός βρέθηκε ο ψαράς που ήταν αγνοούμενος εδώ και 23 ημέρες στον Έβρο – Συντετριμμένη η οικογένειά του

Το πτώμα του εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο όπου είχαν βρεθεί το αυτοκίνητο και το μπουφάν του

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση του 49χρονου νοσηλευτή και ερασιτέχνη ψαρά Γιάννη Αλμαζίδη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 18 Δεκεμβρίου, όταν πήγε στο Δέλτα του Έβρου για ψάρεμα και για κυνήγι.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, βρέθηκε τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης, 23 ημέρες μετά, πολύ κοντά (στα 50 μέτρα) στο σημείο όπου είχαν βρεθεί προ ημερών το αυτοκίνητό του και το μπουφάν του.

(Φώτο από evros-news.gr)

Όπως έγινε γνωστό, οι συνθήκες που επικρατούσαν στο ποτάμι την ημέρα που εξαφανίστηκε ήταν πολύ άσχημες, καθώς ο καιρός ήταν κακός, τα νερά θολά και τα φερτά υλικά πολλά.

Η οικογένεια του 49χρονου νοσηλευτή είναι συντετριμμένη από την απώλεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γιος του θύματος, Γιώργος Αλμαζίδης, είπε ότι ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται «σε πνιγμό. Προσπάθησε να βγει αλλά έκανε σίγουρα λάθος εκτίμηση. Ο πατέρας μου ήταν χρόνια οδηγός (και σε νταλίκες) και πάντοτε με διόρθωνε όταν έκανα κάτι μέσα στο αυτοκίνητό, όταν έπαιρνα λίγο απότομα τη στροφή ή όταν προσπαθούσα να περάσω νερά που δεν περνιούνται. Όλοι είναι χάλια στην οικογένεια. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top