Αποκλειστικά στο Star ο πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ: «Μου υποσχέθηκαν προστασία και στο τέλος μου γύρισαν πλάτη»

Ο άνθρωπος, ο οποίος οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψη του παρανοϊκού που τραυμάτισε με 5 νέους σε μπαρ στο Μικρολίμανο, τώρα απειλείται από την αλβανική μαφία

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο άνθρωπος, ο οποίος οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψη του παρανοϊκού, ο οποίος τραυμάτισε με καλάσνικοφ 15 νέους σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Το «βαθύ λαρύγγι» της ΕΛΑΣ μιλώντας αποκλειστικά στο STAR και τον Βάιο Σύρρο, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία του διέρρευσαν στην Αλβανική Μαφία και τώρα βρίσκεται απροστάτευτος καθώς οι αστυνομικοί που του υπόσχονταν προστασία,  τώρα, όπως λέει, του γύρισαν την πλάτη.

«Βλέπω τον Μπάκο να πυροβολεί και να μιλάει στο κινητό, στο μαγαζί. Είδα την εικόνα και κατάλαβα ποιος ήταν ο άνθρωπός κατευθείαν παίρνω τηλέφωνο τον αστυνομικό που του είχα πολύ εμπιστοσύνη. Και μου λέει θα έχεις την προστασία μου θα έχεις τα πάντα θα σε προστατεύσω» περιγράφει χαρακτηριστικά.

Μέσα σε μια στιγμή ο Χρήστος, έγινε από τους πλέον πολύτιμους πληροφοριοδότες της αστυνομίας δίνονταν ακόμη και το σπίτι όπου κρύβονταν ο μακελάρης.

«Του λέω τάδε σπίτι, εκεί. Άμα δε μπείτε σήμερα αύριο φεύγει. Ή μπείτε σήμερα σπίτι ή αυτός ξεκινάει για Αλβανία. Και μπήκαν, τον βρήκαν και το συνέλαβαν. Εκτός από το μακελειό στο Μικρολίμανο έδωσε και άλλες μεγάλες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών με πολλά κιλά. Τους δίνω και άλλες δουλειές με ναρκωτικά, ποσότητα. Και τους δίνω τώρα και μια πληροφορία για 230 κιλά», αποκαλύπτει.

Η σχέση εμπιστοσύνης όμως, όπως λέει ο Χρήστος, έγινε εφιάλτης, καθώς διαπίστωσε με τρόμο ότι τα πραγματικά του στοιχεία, είναι πλέον γνωστά και στους εμπόρους ναρκωτικών: «Έδωσα πληροφορίες και τώρα δεν έχω τίποτα ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα».

Τον τελευταίο καιρό δέχεται απειλές για τη ζωή του και φοβάται να βγει ακόμη και από το σπίτι. Όσο για τους αστυνομικούς, στην αρχή του μιλούσαν για προστασία, αλλά τώρα όπως λέει του γύρισαν την πλάτη.

«Του λέω έτσι κι έτσι, μου λέει δε σε βλέπω καλά, χαχαχα, δε σε βλέπω καλά. Δεν είσαι τίποτα. Από το σπίτι βγαίνεις; Όχι γιατί φοβάμαι με γνωρίζουν θα με σκοτώσουν», όπως λέει.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR και του Βάιου Σύρρου

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top