Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο

Με σχετική προκήρυξή της

Την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο τα ξημερώματα της Παρασκευής (22.12.1017) ανέλαβε η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

 Βόμβα στο Εφετείο Αθηνών – Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα στα δικαστήρια

Τέσσερις οι τρομοκράτες που έβαλαν τη βόμβα στο Εφετείο – Πυροβόλησαν με πολεμικό όπλο τον αστυνομικό φρουρ

 Βόμβα στο Εφετείο: Τι είπε ο αστυνομικός που είδε τους τρομοκράτες

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν ότι η επίθεση στο Εφετείο «δεν θα είναι τελευταία και θα υπάρξουν και άλλες».

Στην ανακοίνωση εξαπολύουν επίσης επίθεση ενάντια στην «αστική Δικαιοσύνη» που «λειτουργεί σε βάρος του λαού», κάτι που όπως αναφέρουν «δε μπορεί να σβηστεί από τις όποιες φιλολαϊκές αποφάσεις παίρνουν δικαστές σε κατώτερες βαθμίδες. Κάνουν λόγο επίσης για άμεση εξάρτηση της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση και για «διορισμένους επικεφαλής δικαστικών σωμάτων».

Mεταξύ άλλων αναφέρουν: «Πρέπει να αφαιρέσουμε από την αστική "δικαιοσύνη" το φωτοστέφανο της "ουδετερότητας" και του "κοινού συμφέροντος ολόκληρης της κοινωνίας", που της έχει προσδώσει η κυρίαρχη ιδεολογία και να δούμε το ρόλο της στην πραγματική ζωή. Κι αυτό δεν το κάνουμε για φιλολογικούς λόγους, αλλά επειδή γνωρίζουμε καλά πως στον ταξικό πόλεμο που μαίνεται αδιάκοπα η μάχη των ιδεών είναι μια υλική μάχη. Το ξεσκέπασμα της αστικής ιδεολογίας είναι ένα ακόμα επαναστατικό καθήκον».

Παράλληλα εξαπολύουν πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως υποστηρίζουν "είναι πολύ καλός υπηρέτης των ιμπεριαλιστών και της «ντόπιας αστικής τάξης», ενώ εξυπηρετεί πολύ καλά τα «υπερατλαντικά αφεντικά του»".

Κλείνοντας την ανακοίνωση τονίζουν ότι η αντεπίθεση θα είναι γενικευμένη και πως έχουν κάθε λόγο να τους τρέμουν, προμηνύοντας νέες παρόμοιες ενέργειες.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top