Άγιοι Ανάργυροι: H στιγμή που οι τέσσερις σοροί μεταφέρονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας

Παραμένει μυστήριο τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού

Όσο περνούν οι ώρες τόσο πληθαίνουν τα ερωτήματα για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του αστυνομικού στους Αγίους Αναργύρους.

Ο 46χρονος οποίος είναι αρχιφύλακας της Βουλής αποσπασπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη πυροβόλησε εξ’ επαφής τη γυναίκα του 49 ετών η οποία ήταν ρευματολόγος και εργαζόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Κατόπιν κυνήγησε την πεθερά του 70 ετών και την εκτέλεσε στο σαλόνι του σπιτιού. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι συνέβαινε εκείνη την ώρα στο μυαλό του, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και σημάδεψε την κόρη του στο κεφάλι. Δευτερόλεπτα μετά γονάτισε δίπλα της, έβαλε το όπλο κάτω από το σαγόνι του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως θα δείτε στο video, πριν από λίγη ώρα οι τέσσερις σοροί (του αστυνομικού, της συζύγου του, της πεθεράς του και του μόλις 3,5 ετών παιδιού του) μεταφέρθηκαν έξω από το σπίτι της τραγωδίας.

Μέχρι και αυτή την ώρα, αστυνομικοί είναι στο εσωτερικό του διαμερίσματος για να εξηγήσουν τι συνέβη και να καταλάβουν αν προηγήθηκε πάλη στο σπίτι.

Να σημειώσουμε, ότι στο σπίτι βρέθηκαν 8 κάλυκες από το όπλο του αστυνομικού

Απορίας άξιο, είναι πως κανείς δεν άκουσε το παραμικρό και κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία όταν έγινε το φονικό.

Οι αστυνομικοί για να συνθέσουν το προφίλ του δράστη και να βρουν τι είναι αυτό που του όπλισε το χέρι, έχουν επικοινωνήσει τόσο με τον προϊστάμενο υπηρεσίας του όσο και με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Κανείς από τους δυο αλλά και κανείς άλλος δεν είπε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ή ότι φαινόταν κάτι να τον απασχολεί.

Μέχρι στιγμής, παραμένει μυστήριο τι του όπλισε το χέρι, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως δεν το είχε προσχεδιάσει.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top