Συμφοιτητής Γιακουμάκη: «Είχα πει στη διεύθυνση ότι ο Βαγγέλης κινδυνεύει. Δεν μπόρεσα να τον σώσω»

Καταγγέλλει τον διευθυντή της σχολής ότι δεν έκανε όσα έπρεπε

Τα τρομερά βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν ότι Βαγγέλης Γιακουμάκης, περιέγραψε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο συμφοιτητής του, Νίκος Δάβρης και μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας.

Όπως είπε, γνώριζε τι περνούσε ο Βαγγέλης στα χέρια των σκληρών κρητικών συμφοιτητών του και είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων να λάβουν τα μέτρα τους.

«Αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή θα τον σκοτώσουν», είχε πει ο Νίκος Δάβρης στην υπεύθυνη της εστίας, αλλά και στον διευθυντή, χωρίς όμως εκείνος να πάρει στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις του.

«Κάθε τρεις και λίγο τον εξευτέλιζαν. Τον έκλειναν στην ντουλάπα και του έριχναν κέρματα για να τραγουδήσει, τον χτύπαγαν βίαια στον σβέρκο, του έκλειναν το νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον “φάγανε”», είπε.

Περιέγραψε μάλιστα μια συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη, όταν εκείνος έμαθε πως ο συμφοιτητής του είχε μιλήσει για εκείνον.

«Μου είπε ότι αυτό που έκανα δεν το κάνει ούτε αδελφός για αδελφό κι εγώ του απάντησα: “είσαι πολύ καλύτερός τους, δεν τους έχεις ανάγκη, ξέκοψε”. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον σώσω», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top