Το προφίλ του δράστη της επίθεσης στη Γλυφάδα: Απόφοιτος Νομικής από καλή οικογένεια της περιοχής

Ο 37χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - Με κουζινομάχαιρο και παγοκόφτη επιτέθηκε στους αστυνομικούς - Πρώτη ανάρτηση: 21-11-2017, 23:00

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη Γλυφάδα, όταν ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε και μαχαίρωσε δυο αστυνομικούς λόγω μιας… κλήσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που φέρεται να είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στην πλατεία Εσπερίδων, όταν είδε τον τροχονόμο να του γράφει κλήση, όρμηξε με μαχαίρι και τον κάρφωσε στο ύψος της καρδιάς.

Για καλή του τύχη, ο τροχονόμος είχε εκεί το πορτοφόλι του, σε εσωτερική τσέπη και τη γλίτωσε (διαβάστε περισσότερα εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Video από την άγρια καταδίωξη στη Γλυφάδα: 37χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στο ύψος της καρδιάς και τον έσωσε το πορτοφόλι του

Ποιος είναι όμως ο 37χρονος;

 

Όσο περνούν οι ώρες και οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τον 37χρονο, αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που έχει νοσηλευτεί δυο φορές στο παρελθόν σε νοσοκομείο, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι και έναν παγοκόφτη. Αυτά ήταν τα δύο όπλα με τα οποία επιχείρησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς, καθώς έγινε έξαλλος τη στιγμή που του έκοψαν την κλήση.

Πρόκειται για 37χρονο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, απόφοιτο της Νομικής που προέρχεται από πολύ καλή και γνωστή οικογένεια της Γλυφάδας.

Είναι γνωστό στην περιοχή ότι αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ οι αστυνομικοί του είχαν περάσει χειροπέδες και ετοιμάζονταν να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό, αυτός φώναζε «το 100, το 100 πάρτε τηλέφωνο το 100».

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προφανώς και για οπλοκατοχή και την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top