Video από την άγρια καταδίωξη στη Γλυφάδα: 37χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στο ύψος της καρδιάς και τον έσωσε το πορτοφόλι του

Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ στην πλατεία Εσπερίδων με αφορμή μια κλήση! / Νέα ενημέρωση 20:03

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη Γλυφάδα, όταν ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε και μαχαίρωσε δυο αστυνομικούς λόγω μιας… κλήσης!

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός που φέρεται να είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στην πλατεία Εσπερίδων, όταν είδε τον τροχονόμο να του γράφει κλήση, όρμηξε με μαχαίρι και τον κάρφωσε στο ύψος της καρδιάς.

Για καλή του τύχη, ο τροχονόμος είχε εκεί το πορτοφόλι του, σε εσωτερική τσέπη και τη γλύτωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στη Γλυφάδα: Οδηγός τραυμάτισε αστυνομικούς με παγοκόφτη

Στη συνέχεια, αντιδρώντας άμεσα, έριξε σπρέι πιπεριού στον δράστη, ο οποίος με τη σειρά ρου έτρεξε και κρύφτηκε σε κατάστημα της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία εγκλώβισε τον δράστη και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε, αντιστάθηκε και μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν άλλο αστυνομικό των Μεταγωγών, ο οποίος την ώρα του επεισοδίου ήταν εκτός υπηρεσίας και έτρεξε να βοηθήσει τους υπόλοιπους.

Όμως το θρίλερ δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο δράστης την «κοπάνησε», μπήκε σε άλλο κατάστημα και αφού τα έκανε λίμπα, εγκλωβίστηκε και πάλι από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο δράστης, προσπάθησε και πάλι να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό αλλά ευτυχώς το μαχαίρι του καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο.

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤO VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 

Όπως θα δείτε και στο video ντοκουμέντο, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπαθούν να πείσουν τον νεαρό που έχει κλειστεί σε ένα μαγαζί με οπτικά στο κέντρο της Γλυφάδας να βγει έξω, ενώ περαστικοί και καταστηματάρχες τα έχουν χαμένα.

Λίγο αργότερα ο γερανός πήρε το αυτοκίνητο του νεαρού ενώ ο ίδιος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 37χρονος να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και τραυματίστηκε στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο 401.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top