Αίσιο τέλος! Βρέθηκε η μικρή Ειρήνη που την είχε αρπάξει ο πατέρας της

Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

 Βρέθηκε η μικρή Ειρήνη που είχε αρπάξει ο πατέρας της

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 10χρονης Ειρήνης Ζ., η οποία είχε απαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου από τον πατέρα της, καθώς η αστυνομία την εντόπισε σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, το ανήλικο κορίτσι που το είχαν αρπάξει από το σπίτι, όπου έμενε με τη μητέρα της στην Κομοτηνή, βρέθηκε σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Αθηνάς 43 – 49 στην Καλλιθέα.

Το αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής, συνεργάστηκε με τα αντίστοιχα τμήματα σε Γαλάτσι και Καλλιθέα και είχαμε την αίσια αυτή κατάληξη.

Την περασμένη Πέμπτη υπήρξε μια πληροφορία πως το παιδί βρίσκεται στην Καλλιθεά. Συστήθηκε λοιπόν ομάδα από άνδρες και γυναίκες αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας και η 10χρονη βρέθηκε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ συνελήφθη ο πατέρας της.

 Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν κάθε κίνηση στην είσοδο της πολυκατοικίας πριν κάνουν την έφοδο, στο πάρκινγκ και στους ακάλυπτους χώρους, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Έτσι όταν οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι το παιδί είναι μέσα στο διαμέρισμα ένας αστυνομικός χτύπησε το κουδούνι.

Ο πατέρας επιχείρησε να σιγάσει όλους τους θορύβους από το διαμέρισμα του, αλλά προδόθηκε από ένα σύρσιμο που ακούστηκε από το εσωτερικό.

Με εντολή δικαστικού λειτουργού, ο οποίος συνόδευε του αστυνομικούς, κλειδαράς άνοιξε την πόρτα και οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα.

Ο 34χρονος δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ η 10χρονη, βρέθηκε κρυμμένη δίπλα από ένα κρεβάτι.

Για υπόθαλψη εγκλήματος συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας και η ερωμένη του 34χρονου, ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top