Ανατροπή με τον σκελετό που βρέθηκε στο Σούνιο μέσα σε βαλίτσα με δωδεκάποντες γόβες: Ίσως να ανήκει σε άνδρα

Οριστική απάντηση θα δώσει η ανθρωπολογική και ιατροδικαστική εξέταση

Ίσως τελικά να ανήκει σε άνδρα ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε μέσα σε πάνινη βαλίτσα σε πηγάδι 15 μέτρων στο Σούνιο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο σκελετός είχε μακρύ μαλλί, πιασμένο πίσω με λαστιχάκι, ενώ στη βαλίτσα βρέθηκαν και γυναικείες γόβες.

Μακροσκοπικά, δείχνει ότι πρόκειται για γυναίκα, αλλά αυτό θα κριθεί σε απόλυτο βαθμό από την ανθρωπολογική και ιατροδικαστική εξέταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το σκελετό γυναίκας στο Σούνιο: Εξετάζεται το σενάριο να ήταν θύμα trafficking

«Όπως τους στήνουν, τους γονατίζουν κι από πίσω τους πυροβολούν στο κεφάλι, ήταν ακριβώς, τέτοια σκηνή μου θύμισε με το που είδα την τρύπα εκεί από τη σφαίρα», δήλωσε στο Star ο Ηρακλής Κατσαρός, ο άνθρωπος που βρήκε τον ανθρώπινο σκελετό μέσα στην πάνινη βαλίτσα στο Σούνιο.

Αυτή η συγκλονιστική περιγραφή ίσως δείχνει την πιθανή αιτία θανάτου του θύματος. Ίσως πυροβολήθηκε πισώπλατα σαν να πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση.

Στην πάνινη βαλίτσα, βρέθηκαν και δυο πιστωτικές κάρτες, οι οποίες φέρονται να ανήκουν σε έναν άνδρα από το Κερατσίνι. Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι κάρτες σχετίζονται με την υπόθεση τότε μπορούμε με ασφάλεια να προσδιορίσουμε με ασφάλεια το χρόνο θανάτου. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πέθανε πριν από έξι με εφτά χρόνια.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top