Βίντεο-Θρίλερ! Ληστές σημαδεύουν με όπλο ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου μπροστά στην κορούλα της

Ο ζωντανός εφιάλτης που έζησε μια γυναίκα στη Ρόδο σε 34 δευτερόλεπτα

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε μια ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη Ρόδο, όταν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι μπούκαραν στο κατάστημα της το Σάββατο, με σκοπό τη ληστεία. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο της, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και με την απειλή περιστρόφου, της ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιό της.

Τη στιγμή εκείνη, η ιδιοκτήτρια βρισκόταν στο κοσμηματοπωλείο μαζί με το κοριτσάκι της, ηλικίας 7 ετών, το οποίο έζησε λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της. 

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου στη Ροδιακή,  αν και φοβήθηκε αρχικά από τις απειλές και τη συμπεριφορά των κακοποιών, τελικά βρήκε το κουράγιο και αντιστάθηκε στους δύο κουκουλοφόρους, ο ένας από τους οποίους την άρπαξε από το λαιμό και την έριξε στο πάτωμα!

Ο δεύτερος που είχε μπει πίσω από τις βιτρίνες για να αρχίσει να αφαιρεί κοσμήματα, καταλαβαίνοντας ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα, επέστρεψε στον συνεργό του και τον εμπόδισε να προχωρήσει στα χειρότερα.

Και οι δύο έφυγαν χωρίς να πάρουν το παραμικρό αντικείμενο, φοβούμενοι από την ηρωική στάση της ιδιοκτήτριας η οποία σε κάποια στιγμή τους είπε: «Και να με σκοτώσετε, εγώ το χρηματοκιβώτιο δεν σας το ανοίγω».

Τις εικόνες βίας παρακολούθησαν και οι γονείς της ιδιοκτήτριας μέσω της κάμερας ασφαλείας και αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές. Οι δράστες έφυγαν από το σημείο, με ένα μικρό δίκυκλο, σκούρου χρώματος, το οποίο είχαν αφήσει σε σκοτεινό σημείο, 50 περίπου μέτρα από το κατάστημα.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και το οποίο δημοσιοποιείται με την συναίνεση της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου από τη ΡΟΔΙΑΚΗ, δείχνει το τρόμο που έζησε η ίδια και το κοριτσάκι της μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ ΡΟΔΙΑΚΗ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top