Πρόσκρουση «SeaJet 2» στο λιμάνι της Σίφνου - Τι αναφέρει η εταιρία με ανακοίνωση της

Στο πλοίο επέβαιναν 192 επιβάτες

Πρόσκρουση «SeaJet 2» στο λιμάνι της Σίφνου

Εξηγήσεις για το πλοίο «SeaJet 2» το οποίο σήμερα προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα στην προβλήτα του λιμανιού της Σίφνου, έδωσε μέσω ανακοίνωση της η εταιρία «Seajets».

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το «SeaJet 2» εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη – Αμοργό - Κουφονήσια-Νάξο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά, ενώ μετά την πρόσκρουση κατά την διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, δυο απο τους επιβάτες τραυματίστηκαν.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ:

  • Το πλοίο προσέδεσε στην προβλεπόμενη θέση του λιμανιού, όπου οι 194 επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια από το πλοίο, ενώ δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν για απαραίτητους / προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της Σίφνου από το οποίο αποχώρησαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.
  • Οι επιβάτες που είχαν προορισμό τα άλλα νησιά, προωθήθηκαν ήδη στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.
  • Το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες του υπόλοιπου δρομολογίου του «SeaJet 2» οι οποίοι διεκπεραιώνονται με άλλα πλοία της εταιρείας μας.
  • Το «SeaJet 2» θα παραμείνει εκτός δρομολογίων μέχρι και την Παρασκευή 8/09. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της γραμμής του, η εταιρεία προχώρησε σε αναδιοργάνωση του πλέγματος των δρομολογίων της για τις 2 επόμενες ημέρες αντικαθιστώντας το «SeaJet 2» από το αδελφό του πλοίο «SuperJet» και το «SuperJet» στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Σέριφος –Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρός – Σαντορίνη – Ίος θα αντικατασταθεί από το Ε/Γ - Ο/Γ ταχύπλοο «Paros Jet». Οι επιβάτες του «Paros Jet» στη γραμμή της Ραφήνας θα εξυπηρετηθούν από το E/Γ-O/Γ ταχύπλοο πλοίο μας «Tera Jet» και συμφώνα με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία στα τηλέφωνα 210 4121001, 210 4121901.

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top