Συνελήφθη γιος πασίγνωστου ηθοποιού για επιθέσεις σε πάνω από 50 γυναίκες-Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας

Με εισαγγελική εντολή έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα

Ο πατέρας του 45χρονου είναι ένας από τους μεγαλύτερους και δηλωμένους λάτρεις του γυναικείου φύλου. Πρωταγωνιστούσε σε δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, έχοντας δίπλα του πολύ όμορφες γυναίκες. Αντίθετα, ο γιος του φαίνεται να τις αντιμετωπίζει διαφορετικά. Όπως έκανε και πριν από λίγες μέρες όταν επιτέθηκε σε μια μητέρα στην πλατεία Χαλανδρίου, μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων.

«Ένας άντρας ψηλόλιγνος, έτσι ξερακιανός, πολύ μελαμψός και ατημέλητος, της είχε πιάσει τα μαλλιά με το ένα του χέρι. Η κοπέλα είχε μαζί της και ένα κοριτσάκι περίπου 3 ετών. Την είχε πιάσει και την έσπρωχνε προς τα κάτω, ήθελε να την γονατίσει. Και ταυτόχρονα με το άλλο του χέρι της έριχνε γροθιές στο πρόσωπο», λέει στο STAR ο αυτόπτης μάρτυρας Σταύρος Τερίκογλου.

Περαστικοί σάστισαν αλλά στη συνέχεια κυνήγησαν τον 45χρονο ο οποίος χάθηκε στα στενά της περιοχής. Η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης είχε το θράσος να επιστρέψει στο σημείο της επίθεσης με τους θαμώνες της πλατείας να τον κυνηγούν ώστε να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

«Δεν θα πω ότι γυαλίζει το μάτι του αλλά σίγουρα καταλαβαίνει κάποιος από το παρουσιαστικό και μόνο ότι δεν είναι καλά. Είναι περίεργα ντυμένος, τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ έντονα, πολύ αδύνατος και με πολύ ταλαιπωρημένο πρόσωπο και ατημέλητος», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 45χρονος έχει κάνει πάνω από 50 επιθέσεις, κυρίως σε βάρος γυναικών.

Η ατάκα του αξιωματικού υπηρεσίας είναι «μη μου πεις πάλι για τον …».

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού έχει συλληφθεί αρκετές φορές. Με εισαγγελική εντολή έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, αλλά παρ’ όλα αυτά μετά από καιρό βγαίνει έξω και συνεχίζει τις επιθέσεις.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top