Καιρός: Έρχονται ΒΡΟΧΕΣ και ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ!

Αναλυτική πρόγνωση από τον Μανώλη Ανανδρανιστάκη με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ο καιρός δεν θα κάνει το χατίρι σε όλους τους εκδρομείς, που ξεχύθηκαν σε τουριστικούς προορισμούς με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Παναγιώτη Στάθη ο μετεωρολόγος, Μανώλης Ανανδρανιστάκης «ο καιρός θα είναι άστατος στα βόρεια της χώρας, στα νότια όμως η εικόνα θα είναι λίγο καλύτερη».

Πιο συγκεκριμένα για αύριο Κυριακή, όπως είπε ο κύριος Ανανδρανιστάκης «στην Βόρεια Ελλάδα δηλαδή σε Μακεδονία Θράκη και Βόρειο Αιγαίο θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, στην υπόλοιπη χώρα όμως ο καιρός θα ξεκινήσει καλά το πρωί! Το μεσημέρι και το απόγευμα σε όλα τα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και θα βρέξει. Και στην νότια Ελλάδα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας, όχι τόσο στις παραθαλάσσιες περιοχές αλλά στις πιο ηπειρωτικές. Στην Αθήνα δεν αποκλείεται μετά το μεσημέρι να σημειωθούν βροχές ή μπόρες κυρίως στα βόρεια του νομού, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι πιο βροχερός από το πρωί  κυρίως στα γύρω ορεινά. Θα υπάρχει βοριαδάκι μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς. Από το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται».

«Την Δευτέρα θα είναι γενικά μια καλή ημέρα, με λιακάδα το πρωί. Ωστόσο το μεσημέρι της ίδιας μέρας στα ηπειρωτικά δεν αποκλείεται να βρέξει. Το βοριαδάκι θα είναι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32 βαθμούς. Ο καλός καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας», πρόσθεσε ο ίδιος. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top