ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ! Με βροχές και καταιγίδες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Δείτε ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία

Με βροχή και καταιγίδες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μπορεί σήμερα ο καιρός να είναι αίθριος και ο υδράργυρος να φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, όμως το σκηνικό θα αλλάξει άρδην από το Σάββατο με αποτέλεσμα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να είναι βροχερό και συννεφιασμένο.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά στα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 ως 29 βαθμούς κελσίου. Τοπικά στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 31 και κατά τόπους 32 με 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: ασθενείς πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων η μεμονωμένων καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: ασθενείς.Θερμοκρασια: από 17 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Σάββατο 03-06-2017 

καιρός: στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. 
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. 
 

Κυριακή 04-06-2017 

καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά, τα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες. 

άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. 
θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση. 

Δευτέρα 05-06-2017 

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και  απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. 

άνεμοι: στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη πρόσκαιρα 5 μποφόρ. 
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top