Παραδόθηκαν οι ανακαινισμένοι όροφοι στα νοσοκομεία Παίδων

Η ιδιωτική πρωτοβουλία ανακαινίζει την υγεία

Το σημαντικό έργο της ανακαίνισης των δύο μεγάλων Νοσοκομείων Παίδων της χώρας μας, "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" και "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΛΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ" υλοποίησε ο ΟΠΑΠ. Mάλιστα, παρέδωσε δύο πλήρως ανακαινισμένους ορόφους!

O εκτελεστικός πρόεδρος ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ημέρα υπερηφάνειας. κάνουμε ενα ακόμα βήμα για την υλοποίηση της φιλόδοξης πρωτοβουλίας μας».

Από την πλευρά του ο  Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της επίσημης ανακαίνισης των 2 αυτών απίστευτων νοσοκομείων»

Την τελετή εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό και ο διοικητής των νοσοκομείων κ. Μανώλης Παπασάββας.

Ο Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος δήλωσε: «Να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όσους βοηθούν σε αυτού του είδους τις προσφορές».

Στους δύο ορόφους έγιναν όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις, αλλάζοντας έτσι εντελώς την εικόνα τους.

 

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top