Στη φυλακή ο «ΤΥΦΛΟΣ» ΒΙΑΣΤΗΣ της Δάφνης με τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις-Βιντεοσκοπούσε τα πάντα

Eπιμένει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας-Πρώτη ανάρτηση: 09-05-2017 14:23

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 52χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μια 20χρονη φοιτήτρια στην ημιυπόγεια κατοικία του στη Δάφνη.

Ο δικηγόρος του 52χρονου, κύριος Ελεύθεριος Ειρηνάκης, διευκρίνισε ότι: «Έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του. Υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για ποσοστό τυφλότητας. Δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ. Στην απολογία του επιμένει ότι η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματική».

Στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι ο κατηγορούμενος «δεν οδηγούσε μηχανή και τόνισε ότι πριν το ατύχημα που του συνέβη είχε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία την έχει κρατήσει για συλλεκτικούς λόγους στο σπίτι του».

«Ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του. Είναι σε κατάσταση σοκ», πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά τους λόγους για τους οποίους βιντεοσκοπούσε τα πάντα στο σπίτι του, ο δικηγόρος του 52χρονου ανέφερε τα εξής: «Εξαιτίας του προβλήματος που έχει στα μάτια είχε οδηγίες από τους γιατρούς να βελτιώνει κάπως την όραση του και την κίνησή του στο χώρο μέσω ηλεκτρονικών μηχανημάτων».

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθήνας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο κατηγορούμενος με ανάρτηση του στα social media, αλλά και το ποτέ και από ποιον χορηγήθηκε. 

Οι δικηγόροι της 20χρονης φοιτήτριας, Δήμητρα Ρίζου και Νίκος Κακολιάς σε γραπτή τους ανακοίνωση αναφέρουν: «Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα. Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την  συμπαράσταση, προτεραιότητά της όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top