ΜΕΝΙΔΙ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον καθηγητή που ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ μαθήτριές του στην τουαλέτα!

Πώς τον παγίδευσαν οι μαθήτριές του- Πρώτη Ανάρτηση 13-04-2017 18:53

ΜΕΝΙΔΙ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον καθηγητή που

Φοβερές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον καθηγητή που βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του όταν εκείνες πήγαιναν στην τουαλέτα.

Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, όμως, καθώς τα νεαρά κορίτσια κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, να οργανωθούν και να παγιδεύσουν τον συνταξιούχο καθηγητή χημείας.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο καθηγητής αυτός έφτανε στο σημείο να βάζει στον καφέ και στο νερό που κερνούσε τις μαθήτριές του διουρητικά φάρμακα για να πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα και να ικανοποιούν τα αρρωστημένα ένστικτά του.

Υπήρχαν, επίσης, κάμερες και κάτω από το τραπέζι που έκαναν μάθημα.

Η αποκάλυψη

 

Μια μαθήτρια λυκείου, στην οποία παρέδιδε μαθήματα ο 68χρονος καθηγητής, ανακάλυψε, πριν από λίγες μέρες, μία από τις κρυφές κάμερες κολλημένη κάτω από το τραπέζι. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, η κοπέλα έκανε την αδιάφορη, ολοκλήρωσε το μάθημά της κι έφυγε.

Ήρθε, όμως, αμέσως σε επαφή με τις υπόλοιπες μαθήτριες του συνταξιούχου και τους ανέφερε το περιστατικό. Μέσα σε λίγες μόλις μέρες, τα κορίτσια οργανώθηκαν και κατάφεραν να βρουν όλες τις κάμερες που είχε κρύψει ο καθηγητής τους. Τις φωτογράφησαν και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, με αρωγούς τους γονείς τους.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε ως κατεύθυνση τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει τα κορίτσια για να συλλέξουν τα στοιχεία που χρειάζονταν. Ανάμεσα στα ευρήματα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα της διουρητικής ουσίας που χρησιμοποιούσε ο 68χρονος στα κορίτσια.

Εκτός από την ουσία αυτή, βρέθηκαν στο σπίτι του συνταξιούχου περίπου 150 βίντεο των κοριτσιών στην τουαλέτα από το 2012, όπως επίσης σκληροί δίσκοι και USB, που κατασχέθηκαν.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

- Τέσσερις (4) κάμερες καταγραφής
- Εννέα (9) σκληροί δίσκοι
- Επτά (7) usb
- Οκτώ (8) κάρτες ψηφιακής μνήμης
- Φαρμακευτικά δισκία
- Χάρτινα κυτία απόκρυψης των καμερών 

Ο 68χρονος έχει συλληφθεί και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top