ΦΡΙΚΗ! Καθηγητής έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα

Τον κατήγγειλε μία από τις μαθήτριές του- Πρώτη Ανάρτηση 12-04-2017 09:59

Γεμάτο κρυφές κάμερες ήταν το σπίτι που παραχωρούσε ιδιαίτερα μαθήματα ένας καθηγητής Χημείας στη Δυτική Αττική, ο οποίος κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στον χώρο της διδασκαλίας.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο καθηγητής έφτανε στο σημείο να βάζει στον καφέ και στο νερό που κερνούσε τις μαθήτριές του διουρητικά φάρμακα για να πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μία από τις μαθήτριές του κατάλαβε ότι είχε τοποθετήσει μικροκάμερα κάτω από το γραφείο, όπου έκανε μάθημα.

Αμέσως το είπε στους γονείς της κι εκείνοι απευθύνθηκαν  στην αστυνομία. Ο καθηγητής, ο οποίος διδάσκει σε δημόσιο Λύκειο αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι κατάλαβε τις αρρωστημένες του συνήθειες και φρόντισε να πετάξει τις κάμερες στα σκουπίδια.

Καθάρισε επίσης το σπίτι του για να μη βρεθούν ίχνη της δράστης του.

Δεν ήταν όμως τυχερός, αφού σε έρευνα των αστυνομικών σε κάδους απορριμμάτων βρέθηκαν τρεις μικροκάμερες και μια κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων», λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στα σκουπίδια βρέθηκε και μια καρτέλα με διουρητικά χάπια. Τα πειστήρια θα μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω έρευνα.

Από τις έρευνες της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι ο καθηγητής είχε τοποθετήσει τις κάμερες κάτω από το γραφείο, όπου γίνονταν τα μαθήματα και στην τουαλέτα.

Από την έρευνα βρέθηκαν αποθηκευμένα περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές των κοριτσιών στην τουαλέτα.

Επίσης από τα στοιχεία προκύπτουν  ότι ο δράστης βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του από το 2012, ενώ φρόντιζε να κρύβει επιμελώς τις κάμερες με διάφορα τεχνάσματα για να μη γίνεται αντιληπτός.

Εκτός από τις κάμερες κατασχέθηκαν επίσης σκληροί δίσκοι και φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων. Μετά από την αποκάλυψη μάλιστα της υπόθεσης, άλλα τρία κορίτσια προσήλθαν στην αστυνομία, τα οποία ήταν μαθήτριες του καθηγητή.

Η δικογραφία εις βάρος του αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top