Τα δραματικά δευτερόλεπτα μεταξύ ανιψιού και θείου στο Κορωπί πριν το ΧΤΥΠΗΜΑ- «Φύγε, θα σε πυροβολήσω»

Τι αποκάλυψαν συγγενείς για το απίστευτο περιστατικό - Στα κάγκελα οι κάτοικοι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Κορωπί, όταν άνδρας πυροβόλησε το θείο του γιατί τον πέρασε για ληστή.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 04:20, όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι κάποιος επιχειρούσε να μπει μέσα στο σπίτι του. 

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Σόμπολος, «ο άντρας διαπίστωσε πως κάποιος είχε σπάσει το τζάμι της πόρτας, και είδε μια σκιά –φιγούρα έξω από το σπίτι».

Τότε σηκώθηκε αλαφιασμένος άρπαξε το όπλο του και όπως είπαν συγγενείς του στο Star φώναξε «έχω όπλο, φύγε, θα σε πυροβολήσω».

Όμως ο άνθρωπος δεν έφυγε και έγινε το κακό, πατώντας την σκανδάλη! Λίγο αργότερα, έντρομος συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει ήταν ο θείος του, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του. 

Αμέσως σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό, όπου νοσηλεύεται, χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του. 

Συγγενείς καταγγέλλουν πάντως πως «ο θείος αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα και έχει δημιουργήσει θέματα κατά καιρούς στην περιοχή»

Ο ανιψιός, ο οποίος συνελήφθη είναι σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι με την ελλιπή αστυνόμευση και την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ο ανιψιός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο θείος του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο,σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top