"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"- Η ΠΡΩΤΗ δήλωση του δικηγόρου του Άκη Τσοχατζόπουλου στο star.gr

Τι είπε ο νομικός Γιάννης Παγορόπουλος

"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"- Η ΠΡΩΤΗ δήλωση του δικηγόρου του Άκη Τσοχατζ

Αμέσως μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο έδωσε το πράσινο φως για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο συνήγορος υπεράσπισής του μίλησε αποκλειστικά στο star.gr.

Όλη η δήλωση του Γιάννη Παγορόπουλου: 

"Επιτέλους το δικαστήριο αναγνώρισε ένα πρόβλημα υγείας έντονο το οποίο υπήρχε τα τελευταία 3 χρόνια στον εντολέα μου Άκη Τσοχατζόπουλο και το οποίο του έδινε τη δυνατότητα με βάση τον νόμο να ζητήσει την αναστολή εκτελέσεως της ποινής που του επέβαλε το τριμελές δικαστήριο κακουργημάτων.

Ήδη, παρά τους σκληρούς όρους που επέβαλε το δικαστήριο προκειμένου να αποφυλακιστεί ο κύριος Τσοχατζόπουλος, αναδύεται μια λογική ότι έχει γίνει αντιληπτό ότι η υγεία του είναι όχι απλώς εύθραυστη αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη για το μέλλον. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν λάβει την κατάλληλη αγωγή και τα κατάλληλα ιατρικά μετρα, ουδείς εγγυάται για το αν τους επόμενους μήνες ο κύριος Τσοχατζόπουλος θα είναι υγιής.

Αλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν τον αφήνουν να γυρίσει στη φυλακή, διότι αντιλαμβάνονται ότι κανείς δεν θέλει να εκτεθεί, από την πλευρά τουλάχιστον της δικαιοσύνης της συντεταγμένης, σε μια τυχαία απώλεια".

Στο ερώτημα πως αντέδρασε ο ίδιος ο Ακης Τσοχατζόπουλος στο άκουσμα της απόφασης, ο κύριος Παγορόπουλος αποκάλυψε στο star.gr ότι δεν τον έχει δει μεν ο ίδιος ακόμη, αλλά το κλίμα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο είναι πανηγυρικό.

 

Της Ισμήνης Λέντζου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top