ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Αποκάλυψη για τον 30χρονο ειδικό-φρουρό! Δεν είχε περάσει από ψυχολόγο

Μυστήριο το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του οδηγού ταξί

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Αποκάλυψη για τον 30χρονο ειδικό-φρουρό

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά, από τον 30χρονο ειδικό φρουρό.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η άγρια δολοφονία του Κοσμά Τζέλιου σόκαρε το Πανελλήνιο, ενώ τα κίνητρά της δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Την ώρα λοιπόν που ο λόγος της δολοφονίας του οδηγού ταξί παραμένει ένα μυστήριο, ο «Ελεύθερος Τύπος» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μιας πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 30χρονος ειδικός φρουρός δεν είχε περάσει από ψυχολόγο.

Αριστερά ο ειδικός φρουρός, δεξιά ο δολοφονημένος οδηγός ταξί

Να σημειώσουμε, ότι ο νεαρός αστυνομικός τον Ιούλιο του 2014 ήταν αυτός που είχε πυροβολήσει και τραυματίσει στον ώμο τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του, με αποτέλεσμα να παρασημοφορηθεί από την υπηρεσία του.

Ωστόσο όπως  αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, στο περιθώριο παρουσίασης στοιχείων για την ικανότητα αστυνομικών να οπλοφορούν, ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης δεν είχε περάσει ποτέ από ειδική επιτροπή, μετά το περιστατικό με τον Μαζιώτη!

Ο ειδικός φρουρός δεν κλήθηκε ποτέ να περάσει από τις επιτροπές όπλων της Αττικής, παρότι, σύμφωνα με τους ειδικούς, τέτοιου είδους σοβαρά περιστατικά μπορούν να έχουν επίδραση στην ψυχολογία ενός αστυνομικού.

Και αυτό μολονότι η συμπλοκή με τον Μαζιώτη έγινε αιτία για να μετατεθεί ο 30χρονος για υπηρεσιακούς λόγους ασφαλείας από την Αθήνα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top